Taverne Chalet

Vaals (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Taverne Chalet is een knus en authentiek familierestaurant, gevestigd in de Limburgse gemeente Vaals. In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier heerlijk eten en drinken. Door de uitgebreide en veelzijdige kaart kan iedere gast zich thuis voelen bij Taverne Chalet. Met een etentje zal u er aan worden herinnerd wat bourgondisch genieten betekent en dus gegarandeerd met een voldaan gevoel terug naar huis keren. Reserveer nu alvast een tafeltje en neem uw Dinercheque mee!

Taverne Chalet staat bekend om de uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit. U kunt hier genieten van heerlijke klassieke gerechten waaronder een aantal typische Limburgse lekkernijen. Tijdens de lunch kunt u onder andere pannenkoeken, uitsmijters, croque monsieur/madame en een aantal warme lunchgerechten bestellen. Wat dacht u van goulash of Limburgs zuurvlees met frites? Het is ook mogelijk om uitgebreid te komen dineren met uw Dinercheque. Op de menukaart vindt u heerlijke hoofdgerechten zoals spareribs, schnitzel, tournedos, kabeljauwfilet, forel en konijn bereidt op Limburgse wijze. Neem ook gerust uw kinderen mee naar Taverne Chalet. Die kunnen onder andere een mini hamburger en pasta met tomatensaus bestellen.

Als u van uitgebreid tafelen houdt, bent u bij Taverne Chalet aan het juiste adres met uw Dinercheque. Ze beschikken namelijk ook over een voordelig dagmenu en een seizoensmenu. Bij dit laatste heeft u altijd keus uit vis en vlees. Heeft u meer zin in lamsfilet met rode portsaus of kabeljauw met Limburgse mosterdsaus? Bij Taverne Chalet geniet u altijd van heerlijk eten en de Limburgse gezelligheid!

Contactgegevens:

Taverne Chalet
Vaalserhaagweg 5
6291 CN Vaals
Telefoon: 
043-3061883
Nationale Diner Cadeaukaart  Taverne Chalet

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Koningin Julianaplein 49
6291 AR Vaals
Telefoon: 
0434073639
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant de Raadskelder

Della Mamma

Vaals
A la carte
Adres: 
Maastrichterlaan 97
6291EM Vaals
Telefoon: 
0437370094
Nationale Diner Cadeaukaart  Della Mamma
Adres: 
Mamelis 6
6295 NB Lemiers
Telefoon: 
043-3061356
Nationale Diner Cadeaukaart  Hotel Drielanden