Tapperij Restaurant Schevelingen

Helmond (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Wat dacht u er van om een avond gezellig en knus uit eten te gaan met uw dinercheque op een gezellige plek in het mooie Helmond? U bent namelijk welkom in Tapperij Restaurant Schevelingen. Schevelingen is een gemoedelijk restaurant waar u met uw dinercheque kunt komen genieten van een lekker kopje thee met gebak, maar ook van een uitgebreid diner! Er heerst een hele huiselijke sfeer en de kans is dan ook groot dat u zich snel thuis zult voelen bij uw bezoek. U vindt het restaurant in een herkenbaar vrijstaand monumentaal pand , landelijk gelegen en met zicht op de golfbaan van Helmond aan de Aarle Rixtelseweg 107. U zal door de bediening hartelijk worden ontvangen wanneer u een bezoek brengt aan dit restaurant, want gastvrijheid wordt hier erg belangrijk gevonden!

Bij Schevelingen heeft u uiteenlopende mogelijkheden wanneer het aankomt op dineren. U kunt kiezen voor een “Schevelingetjes” menu, waarbij u onbeperkt kunt genieten van door u zelf uitgekozen gerechtjes van de Schevelingetjes menukaart. Ook kunt u met uw dinercheque een of meerdere gerechten kiezen van het a la carte menu en of van de barbecue / grillkaart. Bezoek voor alle gerechten onze website

Laat u een avond heerlijk in de watten leggen in dit gezellige horeca etablissement en beleef een fijne avond uit met uw gezelschap. Uiteraard kunt u met uw dinercheque betalen dus vergeet deze niet mee te nemen!

Contactgegevens:

Tapperij Restaurant Schevelingen
Aarle Rixtelseweg 107
5707GK Helmond
Telefoon: 
0492-792444
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Tapperij Restaurant Schevelingen

Meer restaurants in de buurt

D'n Dimpel

Helmond
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Verliefd Laantje 3A
5707 LG Helmond
Telefoon: 
0492330899
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond D'n Dimpel

Mother Nature

Helmond
Vegetarisch
Adres: 
Watermolenwal 11
5701 RK Helmond
Telefoon: 
0492-200029
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Mother Nature

Más Braseria

Helmond
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 211
5701 RJ Helmond
Telefoon: 
0492838853
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Más Braseria