Tapperij nr 32

Numansdorp (ZH)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

Sinds in het begin van Augustus 2011 de deuren van Tapperij Nr. 32 werden geopend is er het al elke avond een succes verhaal. Het is een begrip geworden waar gasten van heinde en verre komen om eens echt bourgondisch te genieten. En dat kan als geen ander in dit knusse eetcafé in Numansdorp. Hier worden dagelijks de lekkerste maaltijden op de tafels getoverd. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of een diner waar u versteld van zult staan. Maar ook een welverdiende borrel ligt is een mogelijkheid. Net als betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Ze weten bij Tapperij Nr. 32 dat ze de aangewezen locatie zijn voor een elke vorm die een gezellige avond aan kan nemen. Voor een gezellige borrel met de vriendengroep maar natuurlijk ook voor dat intieme diner voor twee. U bedenkt het, Tapperij Nr. 32 voert het uit. Daar doen ze absoluut niet moeilijk. Sterker nog, het personeel van Tapperij Nr. 32 staat altijd voor u klaar om u op uw wenken te bedienen. Het is niet voor niets dat het eetcafé een lange lijst van vaste gasten heeft verzameld die met grote regelmaat terug blijven komen.

Dat komt deels door het buitengewoon gastvrije personeel maar ook doordat het eten van een kwaliteit is dat u uw vingers er bij af zult likken. Laat niet langer op u wachten en kom snel langs om lid te worden van deze lange lijst. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte welkom om hier onderdeel van te worden.

Contactgegevens:

Tapperij nr 32
Voorstraat 32
3281 AV Numansdorp
Telefoon: 
0186-849690
Nationale Diner Cadeaukaart Numansdorp Tapperij nr 32

Meer restaurants in de buurt

El Miguel

Willemstad
A la carte
Adres: 
Voorstraat 4
4797 BG Willemstad
Telefoon: 
0168476106
Nationale Diner Cadeaukaart Willemstad El Miguel
Adres: 
Benedenkade 12
4797 AV Willemstad
Telefoon: 
0168473450
Nationale Diner Cadeaukaart Willemstad Het Wapen van Willemstad

La Stancia Numansdorp

Numansdorp
Argentijns and Mexicaans
Adres: 
Burg de Zeeuwstraat 45
3281AD Numansdorp
Telefoon: 
0345614174
Nationale Diner Cadeaukaart Numansdorp La Stancia Numansdorp