Tapperie de Gats

Sittard (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Aan de gezellige Markt in Sittard is Tapperie De Gats gevestigd. Bij dit gezellige eetcafé kunt u genieten van een heerlijk speciaalbiertje en een ambachtelijke Limburgse maaltijd. Ze accepteren ook uw Dinercheque als betaalmiddel! Als u Tapperie De Gats binnenstapt, herkent u meteen een Middeleeuwse ambiance en huiselijke sfeer. Uiteraard kunt u ook op het terras gaan zitten, met uitzicht op de gezellige Markt en de Sint-Michielskerk. Geniet van een heerlijke middag of avond met uw Dinercheque.

Tapperie De Gats heeft maar liefst 85 verschillende speciaalbieren van verschillende brouwerijen uit Nederland, België en Duitsland. Het bedieningsteam bestaat uit echte kenners die u graag helpen bij het uitkiezen van het perfecte biertje. Ze hebben onder andere blond, dubbel, tripel, amber, India Pale Ale, wit, kriek, geuze en nog veel meer. Er zitten in ieder geval genoeg mooie Limburgse biertjes bij! In ruil voor uw Dinercheque kunt u bij de Tapperie komen lunchen. Ook in de lunchgerechten wordt regelmatig bier verwerkt. Wat dacht u van Limburgse grotchampignons gebakken in kruiden en afgeblust met Grottenbier? Dat is weer eens iets anders dan een broodje gezond…

Uiteraard kunt u ook in de borrel- en avonduren bij Tapperie De Gats terecht met uw Dinercheque. Ze serveren met trots Limburgse lekkernijen zoals konijn in het zuur en Limburgs zuurvlees bereidt met Brand Oud Bruin. Bent u vegetariër? Ga dan voor huisgemaakte quiche met spinazie, grotchampignons en Val Dieu kaas. Bestel daar ook gerust nog een biertje bij!

Contactgegevens:

Tapperie de Gats
Markt 20
6131EK Sittard
Telefoon: 
046-8508058
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Tapperie de Gats

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Limbrichterstraat 27
6131EA Sittard
Telefoon: 
0464009222
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Brasserie Murphys Sittard

Groenten van Roos

Sittard
A la carte, Afhalen and Biologisch
Adres: 
Nieuwstraat 3
6131EJ Sittard
Telefoon: 
0638674486
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Groenten van Roos
Adres: 
Rijksweg Zuid 210
6134AG Sittard
Telefoon: 
0464523111
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Giant Grill Restaurant