Tapasrestaurant Solera

Almelo (OV)
Soort keuken: 
Afhalen and Tapas
Omschrijving: 

Wat oorspronkelijk begon in Spanje als een hapje bij een glas sangria is uitgegroeid tot een wereldberoemd fenomeen: Tapas! Ook in Almelo kunt u lekker lang tafelen met mediterrane hapjes. Tapasrestaurant Solerá is de ultieme plek om in een ontspannen sfeer kennis te maken met deze eeuwenoude traditie. U kunt hier maar liefst kiezen uit meer dan 100 verschillende vegetarische, vlees- of vistapas. Kom dus gezellig eten en betaal met uw Dinercheque!

Tapasrestaurant Solera biedt haar gasten een feestelijk all-you-can-eat-arrangement aan voor €26.95. Dat wil zeggen dat u tweeëneenhalf uur lang onbeperkt tapas kunt bestellen! Het bijzondere aan tapasrestaurant Solera is dat ze de typische Spaanse hapjes combineren met kleine porties van traditionele Mexicaanse specialiteiten. Op de veelzijdige menukaart vindt u onder andere quesadilla’s en mini taco’s met chili con carne, maar ook gefrituurde inktvisringen en dadels met spek. Probeer zo veel u op kunt en reken af met uw Dinercheque. Overigens zijn er ook genoeg opties voor de vegetariërs onder ons. Die kunnen onder andere vegetarische fajita’s, gevulde paprika’s en een gegrilde maiskolf bestellen. Heeft u nog een gaatje over? Bestel dan nog een lekker dessert, zoals een aardbeiencheesecake of ijscoupe!

Bij Tapasrestaurant Solera kunt u heerlijk wegdromen in een zomerse setting. Het terras is 365 dagen per week geopend. Als het zonnetje niet schijnt, zorgt het verwarmde terras er alsnog voor dat heerlijke zomerse gevoel van lang buiten zijn. Net zoals in Spanje! Kom dus gezellig langs bij Solera en vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen.

Contactgegevens:

Tapasrestaurant Solera
Grotestraat 102 
7607 CV Almelo
Telefoon: 
0546803011
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Tapasrestaurant Solera

Meer restaurants in de buurt

De Societeit

Almelo
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grotestraat 100
7607AE Almelo
Telefoon: 
0546803000
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo De Societeit
Adres: 
Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo
Telefoon: 
031546803000
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Brasserie Theaterhotel
Adres: 
Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo
Telefoon: 
031546803000
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Vivaldibar