Tapasbar Espana

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Tapas
Omschrijving: 

Bij Tapas & Grill Bar Espana wordt u even helemaal uit de dagelijkse sleur gehaald en kunt u even echt ontspannen. Hier waant u uw met uw Dinercheque in het zonnige Spanje. Het restaurant is met oog voor detail ingericht, net als de menukaart waarop u vele heerlijke Spaanse delicatessen zult vinden. Een bezoekje aan Tapasbar Espana is als op vakantie gaan, zeker op zondag want dan kunt u heerlijk eten en drinken onder het genot van gezellige live muziek. Wees welkom met uw Dinercheque!

Tapasbar Espana is gelegen in het centrum van Amsterdam in de bruisende Korte Leidsedwarsstraat. Een druk dagje in de veelzijdige hoofdstad kunt u dan ook heerlijk hier afsluiten.

Het deskundige keukenteam van Espana maakt enkel gebruik van verse en gezonde producten. Alle gerechte worden huisgemaakt van pure ingrediënten. De authentieke recepten hebben allemaal een moderne ‘Espana’ twist gekregen. Zo vindt u op onze kaart gegrilde lamskoteletjes, rijst met garnalen en boontjes, met tonijn gevulde pasteitjes en heerlijke spareribs met barbecuesaus. Door het gebruik van seizoensgebonden ingrediënten uit de streek en unieke leveranciers in Spanje kunt u met uw Dinercheque bij Espana genieten van de allerlekkerste smaken. ‘

Uiteraard is een goed diner niet compleet zonder een mooie wijn. Daarom hebben wij een wijnkaart samengesteld met wijnen die onze gerechten goed aanvullen. Schroom ook niet om onze attente bediening om advies te vragen bij het maken van een keuze.

Tapasbar Espana is van maandag tot en met zondag geopend voor de lunch en het diner. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen. Zeker ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Tapasbar Espana
Korte Leidsedwarsstraat 89
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
0206251073
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Tapasbar Espana

Meer restaurants in de buurt

Royal Thai Restaurant

Amsterdam
Afhalen and Thais
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 94
1017NM Amsterdam
Telefoon: 
0206267261
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Royal Thai Restaurant

Bollywood Indian

Amsterdam
A la carte and Indiaas
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 108
1017NN Amsterdam
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Bollywood Indian
Adres: 
Korte Leidsedwarsstraat
1017PX Amsterdam
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Il Padrino