Tapas Proto (Gelieve reserveren, alleen doordeweeks)

Alphen aan den Rijn (ZH)
Omschrijving: 

Bij Proto wordt keer op keer een mediterraan feestje gevierd. Het motto van dit prachtige tapasrestaurant is ‘nice ’n easy’ en daar is geen woord aan gelogen. U wordt hier tijdens uw bezoek volledig in de watten gelegd. In een bijzondere ambiance kunt u hier genieten van tal van overheerlijke gerechtjes, allemaal met liefde klaargemaakt door chef kok Alexandros Baloumis en zijn team. Het mooie restaurant ligt in Alphen aan den Rijn en hier is al jarenlang een begrip. Het mooie terras ligt aan het water, dus op warme dagen kunt u hier heerlijk dineren. Het beste nieuws? Uw Dinercheque is ook hier geldig. Zeven dagen per week bent u welkom om hier aan te schuiven voor zowel lunch als diner.

Op onze kaart staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wij laten ons voornamelijk inspireren door de Spaanse en mediterrane keuken, maar geven al onze gerechten een originele twist. Wij gebruiken enkel verse producten van de hoogste kwaliteit, wat u zeker proeft! Specialiteiten op onze kaart zijn de op huid gebakken makreel, yoghurt mousse en de gazpacho van doperwten.

U kunt met uw hele tafel ervoor kiezen een vast menu nemen, die onze chefs zorgvuldig hebben samengesteld. Er is een heerlijk vleesmenu, een vismenu, een vegetarisch menu, maar ook een Menú Del Chef. Dit is een heerlijk en uitgebreid 5-gangen menu.

Bij Proto schijnt elke dag de zon. Dit proeft u in ons heerlijke eten en merkt u aan ons enthousiaste personeel, die u graag nog een drankje inschenken. Wij hopen u heel snel te mogen verwelkomen. Uiteraard met uw Dinercheque, want die accepteren wij ook.

Contactgegevens:

Tapas Proto (Gelieve reserveren, alleen doordeweeks)
Rijnkade 5
2406 CA Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172-476566
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Tapas Proto (Gelieve reserveren, alleen doordeweeks)

Meer restaurants in de buurt

Woodstone Alphen a/d Rijn

Alphen a/d Rijn
Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Hooftstraat 2a
2406GL Alphen a/d Rijn
Telefoon: 
0172551299
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen a/d Rijn Woodstone Alphen a/d Rijn

Woodstone Hoofddorp

Hoofddorp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Raadhuisplein 10
2132 TZ Hoofddorp
Telefoon: 
0172551299
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Woodstone Hoofddorp

Woodstone Haarlem

Haarlem
Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Hortusplein 2
2019 XV Haarlem
Telefoon: 
0172551299
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Woodstone Haarlem