Tapas Bar El Pincho

Haarlem (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Middenin het centrum van Haarlem vindt u Tapas Bar El Pincho. Dit restaurant is gevestigd in een prachtig gerestaureerd pand aan de Riviervischmarkt, dat uitkijkt op de grote St. Bavokerk. Kom hier vanaf nu ook uw dinercheque besteden!

‘S Zomers kunt u bij ons heerlijk op ons terras van uw tapas genieten. U zit dan middenin de gezellige drukte van het centrum van Haarlem, met op de achtergrond een Spaans muziekje. Zo zit u toch helemaal in de ontspannen sfeer waar tapas om vragen. Binnen zitten is ook een feest; door de oude tegelvloer en vrolijk gekleurde muur voelt u zich even helemaal op vakantie. Tot 16:30 kunt u bij ons genieten van lekkere belegde broodjes met bijvoorbeeld Manchego kaas of Serranoham. Vanaf 16:00 kunt u kiezen van onze dinerkaart en is het tijd voor tapas! Ga voor een verscheidenheid aan vis-, vlees- en vegetarische gerechtjes en kies naar smaak. Ga bijvoorbeeld voor verse gamba’s een soepje van schaaldieren, gegrilde chorizo, gemarineerde spareribs, geitenkaaskroketjes met honing-mosterdsaus of artisjokharten met asperges. Bestel daarbij frisse salades en brood met lekkere smeersels om uw maaltijd helemaal af te maken. Bijde tapas schenken wij een aantal heerlijke wijnen. Onze huiswijnen zijn prima, maar u kunt natuurlijk ook zelf een keuze van onze uitgebreide wijnkaart maken of zich door ons laten adviseren. Al onze wijnen komen van wijnhuizen uit Spanje, die wij allemaal persoonlijk bezocht hebben. De wijnen zijn dus met veel zorg speciaal voor u geselecteerd.

Kom dus binnenkort gezellig bij ons zitten en geniet van de warme mediterraanse sfeer en lekkere smaken. Ook met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Tapas Bar El Pincho
Riviervismarkt 17-19
2011HJ Haarlem
Telefoon: 
0235530288
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Tapas Bar El Pincho

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Warmoesstraat 5-7
2011HN Haarlem
Telefoon: 
0235511564
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Dijkers eten & drinken
Adres: 
Spaarne 40
2011CJ Haarlem
Telefoon: 
0235765084
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem BOCA bar-kitchen-tapas

Restaurant Petossi

Haarlem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Lange Veerstraat 15
2011DA Haarlem
Telefoon: 
0235328694
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Restaurant Petossi