Tapas Bar Bodega 59

De Koog (Texel) (NH)
Omschrijving: 

Aan de Dorpsstraat 59 in het dorp De Koog op het mooie eiland Texel vindt u Tapas Bar Bodega 59, een restaurant waar de Spaanse en de Texelse keuken samen komen. U bent in dit gezellige restaurant van harte welkom om te komen genieten van de meest uiteenlopende gerechten met uw dinercheque. Of u nu op Texel woont of het eiland enkele dagen bezoekt, Tapas Bar Bodega 59 is een plek waar u echt geweest moet zijn! Met mooi weer kunt u lekker buiten zitten op het gezellige terras aan de dorpsstraat, vanuit waar u goed zicht heeft op wat er zich allemaal in het dorp afspeelt.

Op het menu van Bar Bodega 59 staat heerlijke mediterrane tapas, waaronder ansjovisfilets in het zuur, zongedroogde tomaatjes, carpaccio en baby uitjes in Balsamico azijn uit Modena, dadels omwikkeld met spek en aardappelwedges met alioli. U kunt al genieten van onbeperkt tapas eten voor maar 23,50 per persoon. Naast deze heerlijke Spaanse verwennerijen kunt u bij Tapas Bar Bodega 59 ook proeven van echte Texelse specialiteiten, zoals een Texelse gekookte lamsham of een spiesje van Texels rund met Kikkoman soyasaus. Naast Texelse gerechten kunt u ook enkele typische Texelse dranken bestellen met uw dinercheque bij Tapas Bar Bodega 59, waaronder Texelse likeuren, wijnen en bieren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit leuke restaurant op Texel, dat met veel passie wordt geleid door Danny en Eveline Verswijveren? Kom dan snel eens langs met uw dinercheque en geniet van het beste dat Texel te bieden heeft!

Contactgegevens:

Tapas Bar Bodega 59
Dorpsstraat 59ab
1796 BA De Koog (Texel)
Telefoon: 
0222-317272
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Tapas Bar Bodega 59

Meer restaurants in de buurt

Wad Lekker

De Koog (Texel)
Pannenkoeken
Adres: 
Dorpsstraat 77
1796CA De Koog (Texel)
Telefoon: 
0222317665
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Wad Lekker
Adres: 
Ruijslaan 22
1796AD De Koog (Texel)
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Restaurant Opduin

Grand Hotel Opduin De Koog

De Koog (Texel)
Internationaal
Adres: 
Ruijslaan 22
1796 AD De Koog (Texel)
Telefoon: 
0222-317445
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Grand Hotel Opduin De Koog