Tapa Tapa

Zeist (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Tapa Tapa is een gezellig restaurant in de winkelstraat van Zeist, waar u terecht kunt voor de allerlekkerste Spaanse tapas van het dorp. U kunt hier nu ook betalen met uw Dinercheque. Tapa Tapa beschikt over een geweldig assortiment aan traditionele hapjes en drankjes. In combinatie met de gitaarmuziek waant u zich in zonnig Spanje! Het restaurant is vooral populair vanwege het feestelijke all-you-can-eat arrangement waarmee u onbeperkt tapas kunt komen eten. Reserveer nu en neem uw Dinercheque vooral mee!

‘’Tapa’’ is het Spaanse woord voor deksel. De Spanjaarden gebruiken vroeger namelijk een stukje kaas of worst om hun drankje te beschermen tegen vliegjes. Op een gegeven moment zijn deze kleine hapjes uitgegroeid tot een wereldberoemd culinair fenomeen en brengt het mensen bij elkaar tijdens een borrel of diner. Het leuke aan een tapasavond is dat u gezellig samen met uw tafelgenoten meerdere gerechtjes kunt delen en proeven. En dit alles in ruil voor één Dinercheque! Op maandag t/m donderdag kost dit arrangement €24,95 en op vrijdag t/m zondag €29,95 . Kinderen tot 10 jaar kunnen mee eten voor een zacht prijsje. Op de tapaskaart vindt u lekkernijen zoals serranoham, gamba’s in pittige knoflookolie, gemarineerde spareribs, gehaktballetjes in tomatensaus en dadels met geitenkaas en spek.

Bent u vegetariër? Ook dan is dit Tapa Tapa echt iets voor u! Op de uitgebreide tapaskaart vindt u namelijk ook geitenkaaskroketjes, gegrilde groene asperges met saffraanaioli, gevuld bladerdeeg met spinazie en feta en nog veel meer. Zo kan iedere gast in ruil voor de Dinercheque genieten van een volledig verzorgd diner in Spaanse stijl!

Contactgegevens:

Tapa Tapa
Slotlaan 251
3701GG Zeist
Telefoon: 
030-6917088
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Tapa Tapa

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Slotlaan 249
3701 GG Zeist
Telefoon: 
0307431728
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Restaurant ‘t Seyster Friteshuys
Adres: 
Slotlaan 249
3701 GG Zeist
Telefoon: 
0307431728
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Afhaal ‘t Seyster Friteshuys

Proeflokaal Brewers

Zeist
A la carte, Afhalen and Burgers
Adres: 
Slotlaan 314
3701 GX Zeist
Telefoon: 
0623103556
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Proeflokaal Brewers