Tapa Tapa

Zeist (UT)
Omschrijving: 

Restaurant Tapa Tapa is een gezellig restaurant in de winkelstraat van Zeist, waar u terecht kunt voor de allerlekkerste Spaanse tapas van het dorp. U kunt hier nu ook betalen met uw Dinercheque. Tapa Tapa beschikt over een geweldig assortiment aan traditionele hapjes en drankjes. In combinatie met de gitaarmuziek waant u zich in zonnig Spanje! Het restaurant is vooral populair vanwege het feestelijke all-you-can-eat arrangement waarmee u onbeperkt tapas kunt komen eten. Reserveer nu en neem uw Dinercheque vooral mee!

‘’Tapa’’ is het Spaanse woord voor deksel. De Spanjaarden gebruiken vroeger namelijk een stukje kaas of worst om hun drankje te beschermen tegen vliegjes. Op een gegeven moment zijn deze kleine hapjes uitgegroeid tot een wereldberoemd culinair fenomeen en brengt het mensen bij elkaar tijdens een borrel of diner. Het leuke aan een tapasavond is dat u gezellig samen met uw tafelgenoten meerdere gerechtjes kunt delen en proeven. En dit alles in ruil voor één Dinercheque! Op maandag t/m donderdag kost dit arrangement €19,50 en op vrijdag t/m zondag €22,50. Kinderen tot 10 jaar kunnen mee eten voor een zacht prijsje. Op de tapaskaart vindt u lekkernijen zoals serranoham, gamba’s in pittige knoflookolie, gemarineerde spareribs, gehaktballetjes in tomatensaus en dadels met geitenkaas en spek.

Bent u vegetariër? Ook dan is dit Tapa Tapa echt iets voor u! Op de uitgebreide tapaskaart vindt u namelijk ook geitenkaaskroketjes, gegrilde groene asperges met saffraanaioli, gevuld bladerdeeg met spinazie en feta en nog veel meer. Zo kan iedere gast in ruil voor de Dinercheque genieten van een volledig verzorgd diner in Spaanse stijl!

Contactgegevens:

Tapa Tapa
Slotlaan 251
3701GG Zeist
Telefoon: 
030-6917088
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Tapa Tapa

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Steynlaan 52
3701EH Zeist
Telefoon: 
0302684741
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi
Adres: 
Voorheuvel 73
3701JD Zeist
Telefoon: 
0306919981
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Trattoria La Collina
Adres: 
1e Hogeweg 22 S
3702 HL Zeist
Telefoon: 
030-6922111
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Brasserie Twist of Flavours