Tante Sien

Vasse (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Let op: uw cadeaukaart kan enkel worden gebruikt in de bistro en niet in het pannenkoekenrestaurant.

Wees welkom bij Tante Sien! Hier kunt u met uw Dinercheque terecht voor een heerlijk hapje en drankje middenin het Twentse landschap, waar het al sinds 1881 een begrip is. Oorspronkelijk was Tante Sien een boerentapperij, maar tegenwoordig is het een gezellig, gerenommeerd familiehotel dat wordt gerund door Oscar en Monique Damen. Nu zit er bij het hotel een Grand Café/Bistro, dat in 2011 geheel is vernieuwd. Daarnaast is er gratis Wi-Fi, zijn er fiets oplaadpunten en gratis fiets- en wandelroutes.

Op de uitgebreide kaart van Tante Sien staat voor ieder wat wils. U kunt zowel binnenkomen voor een kop vers gezette koffie met ons huisgemaakte gebak of met de kinderen voor een heerlijke lunch met een broodje, soepje of carpaccio. Veel fietsers en wandelaars gebruiken Tante Sien als uitvalsbasis na een lange tocht. Op de warme dagen kunt u op het mooie terras genieten, maar binnen houdt de knisperende open haard u warm. Ook aan de kinderen is gedacht met speciale gerechten en de leuke speelkamer in de serre.

Vanaf 17.00 kunt u in de bistro terecht voor het diner. Op onze kaart staan heerlijke, herkenbare gerechten met een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Het maakt niet uit wat u kiest. Of het nou de saté of een driegangenmenu met de vis van de dag is; alles is met liefde en veel zorg bereid. Bij Tante Sien kan iedereen genieten, ook als u vegetarisch, glutenvrij of lactosevrij wilt eten. De chefs weten precies hoe zij voor u een heerlijk maal op tafel moeten toveren. Kom dus gerust eens met uw Dinercheque langs en wees welkom!

Contactgegevens:

Tante Sien
Denekamperweg 210
7661RM Vasse
Telefoon: 
0541-680208
Nationale Diner Cadeaukaart Vasse Tante Sien

Meer restaurants in de buurt

Drostes

Tubbergen
A la carte
Adres: 
Velserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon: 
0546-621264
Nationale Diner Cadeaukaart Tubbergen Drostes

Hotel Wyllandrie

Ootmarsum
A la carte
Adres: 
Tichelwerk 1
7631CJ Ootmarsum
Telefoon: 
054-6432311
Nationale Diner Cadeaukaart Ootmarsum Hotel Wyllandrie
Adres: 
Tichelwerk 1
7631CJ Ootmarsum
Telefoon: 
054-6432311
Nationale Diner Cadeaukaart Ootmarsum Restaurant Wyllandrie