Tang Dynastie

Almere (FL)
Soort keuken: 
Afhalen and Aziatisch
Omschrijving: 

Restaurant Tang Dynastie is een sfeervol restaurant in Almere Buiten, waar u door middel van verschillende concepten kunt genieten van de veelzijdige Oosterse keuken. U bent van harte welkom om hier te komen lunchen of dineren met uw Dinercheque. Laat u verassen door de heerlijke smaken uit de Chinese, Japanse en Indische keuken. Of alle drie natuurlijk! Ook de kleine fijnproevers kunnen kennis komen maken met het eten van Tang Dynastie, want ze beschikken over diverse kindermenu’s. Geniet van een gezellig avondje uit met uw hele gezin en neem uw Dinercheque mee!

Als u al een liefhebber van de Oosterse keuken bent, kunt u bij Tang Dynastie uw favoriete gerecht uitkiezen van de a la carte menukaart. Voor slechts €24,50 krijgt u al een viergangenmenu dat u helemaal zelf kunt samenstellen. Wat dacht u van Babi Pangang, Chiu Yim Kai, Foe Yong Hai of Tjap Tjoy? Dit is slechts een greep uit de uitgebreide menukaart! Het is ook leuk om de Dinercheque te besteden aan het All You Can Eat arrangement van Tang Dynastie. Dan kunt u allemaal kleine porties bestellen van het ruime assortiment aan sushi, soepen, Chinese pasteitjes, diverse satés, teppanyaki grillgerechten, gefrituurde snacks en wokgerechten. En dit maar liefst drie uur lang! Een ding is zeker, niemand zal Tang Dynastie ooit hongerig verlaten!

Wilt u zich laten verassen in ruil voor uw Dinercheque? Probeer dan het verassingsmenu van vijf gangen. Dit gebalanceerde menu wordt dagelijks samengesteld door de chef en laat u meevoeren langs diverse culinaire gebieden in Azië. Eet smakelijk!

Contactgegevens:

Tang Dynastie
Sumatraweg 2
1335 JM Almere
Telefoon: 
036-5213010
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Tang Dynastie

Meer restaurants in de buurt

Mallika Thai Food

Almere
A la carte, Afhalen, Aziatisch and Thais
Adres: 
Bandastraat 68
1335 JW Almere
Telefoon: 
036-8449859
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Mallika Thai Food

Pyramide Fried Chicken

Almere
A la carte, Afhalen and Kiprestaurant
Adres: 
Sumatraweg 7
1335JM Almere
Telefoon: 
0365258677
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Pyramide Fried Chicken
Adres: 
Globeplein 3
1334 BT Almere
Telefoon: 
0332022141
Nationale Diner Cadeaukaart Almere MeGo's Food