Tabor

Schiedam (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen
Omschrijving: 

De kapsalon is razend populair maar deze bijzondere schotel wordt lang niet overal goed gemaakt. Men neemt al snel genoegen met een kapsalon die onder het gemiddelde ligt. Maar als u in de buurt van Schiedam woont is het doodzonde om niet de Kapsalon van Tabor te bestellen. Deze kunt u trouwens betalen met een Diner Cadeau dinercheque.

Het bereiden van een kapsalon lijkt een eenvoudige taak. Een schep friet, een laag döner, een plak kaas en in de oven. Afmaken met een paar blaadjes sla. Simpel? Absoluut niet. De moeilijkheid zit hem in de knapperigheid van het geheel. Een sompige bak met aardappel puree en vlees is wat er over blijft als het niet correct in elkaar wordt gezet. Bij Tabor hebben ze ontdekt wat het geheim van de perfecte kapsalon is. Dit moet natuurlijk geheim blijven maar een hint mag wel gegeven worden; de kwaliteit van het vlees moet van ongeëvenaarde hoogte zijn. Door gebruik te maken van het Tabor-recept krijgt u een knapperige schotel die door de wijde omgeving wordt gezien als de beste Kapsalon.

De ontwikkelde techniek om een perfecte Kapsalon te maken hebben ze bij Tabor toe kunnen passen op al hun andere gerechten. Dit zorgt ervoor dat elk gerecht met kop en schouders uitsteekt boven de rest. Het zou zonde zijn om bij een ander restaurant een maaltijd te bestellen als u dat ook met het grootste gemak kan doen bij Tabor in Schiedam.

Vooral omdat u tegenwoordig ook met een dinercheque van Diner Cadeau mag betalen.

Contactgegevens:

Tabor
Overschiedwarsstraat 27
3112 HC Schiedam
Telefoon: 
010-4733226
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Tabor

Meer restaurants in de buurt

La Follonera

Schiedam
A la carte
Adres: 
Hoogstraat 198
3111 HP Schiedam
Telefoon: 
0107861444
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam La Follonera

Lin Kitchen

Schiedam
A la carte
Adres: 
Land van Belofte 11A
3111 NW Schiedam
Telefoon: 
0106666888
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Lin Kitchen
Adres: 
Overschiesestraat 7
3111 GB Schiedam
Telefoon: 
0107650396
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam De Provenier