't Vosje de Driesprong

Rosmalen (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Lunch and Tapas
Omschrijving: 

Kom met uw Dinercheque naar Eetpaleis ’t Vosje de Driesprong. Hier wordt voor u gekookt onder de leus ‘smakelijk voor iedereen’. ’t Vosje is gevestigd in het centrum van Rosmalen op de Driepsprong. Veertig jaar geleden werd door Ad en Gerda Vos de fundering gelegd voor dit mooie bedrijf, maar nu is hun kleinzoon Peter de eigenaar. Zijn succesformule heeft ervoor gezorgd dat er dit jaar een derde filiaal geopend is, allen in Rosmalen. Wat is deze formule? Een strakke organisatie, producten uit eigen keuken, klantvriendelijkheid en een ijzersterk hygiënebeleid.

De uitgebreide lunchkaart van ’t Vosje de Driesprong bevat onder andere luxe broodjes, luxe tosti’s, uitsmijters en overheerlijke smoothies. De verse koffie komt van de fabrikant die verbonden is aan Rainforest Alliance; een internationale milieuorganisatie. Niet alleen de koffie komt van een verantwoorde bron; ’t Vosje probeert in haar gehele onderneming sociaal en verantwoordelijk te handelen. De dinerkaart bestaat uit voor- en hoofdgerechten, maar bevat nu ook een tapasgedeelte met meer dan 40 overheerlijke tapasgerechten. En wat is er lekkerder dan een smakelijk dessert achteraf? Op de drankenkaart staan verschillende soorten bieren, wijnen en likeuren, dus u kunt gerust nog even naborrelen. Peter Vos bedenkt voortdurend nieuwe smakelijke gerechten, zoals de shoarmakroket en de aspergekroket. Zijn pepernootkroket haalde zelfs het nieuws! In 2016 is hij dan ook uitgeroepen tot ondernemer van het jaar.

De gerechten komen allen uit de oogstrelende keuken van ’t Vosje de Driesprong. De moderne machines, ovens en kookgerei stralen u spic en span tegemoet. Alle gerechten worden vers bereid van pure en gezonde producten.

Komt u snel eens met uw Dinercheque ontdekken wat ’t Vosje de Driesprong zo bijzonder maakt. Tot dan!

Contactgegevens:

't Vosje de Driesprong
De driesprong 38
5241 TJ Rosmalen
Telefoon: 
073-5226255
Nationale Diner Cadeaukaart Rosmalen 't Vosje de Driesprong

Meer restaurants in de buurt

Ristorante La Costa

Rosmalen
A la carte, Italiaans and Mediterraans
Adres: 
Graafsebaan 106
5242 JP Rosmalen
Telefoon: 
0735211407
Nationale Diner Cadeaukaart Rosmalen Ristorante La Costa

Grand Café Rosmaelen

Rosmalen
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Dorpsstraat 69
5241 EB Rosmalen
Telefoon: 
0735221193
Nationale Diner Cadeaukaart Rosmalen Grand Café Rosmaelen

Snackushi

's-Hertogenbosch
A la carte, Afhalen and Sushi
Adres: 
Doctor Schaepmanstraat 1A
5213 CH 's-Hertogenbosch
Telefoon: 
0631797553
Nationale Diner Cadeaukaart 's-Hertogenbosch Snackushi