't Veerhuys

Leerdam (ZH)
Soort keuken: 
Pannenkoeken
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Leerdam op een sfeervolle locatie aan het water? Dan hebben wij voor u wellicht een zeer leuke optie. U bent namelijk van harte welkom om te komen dineren bij pannenkoekenrestaurant ’t Veerhuys dat zich bevindt aan de Linge in Leerdam. Met uitzicht op de pittoreske haven en op het historische ‘Hofje van mevrouw Van Aerden’ is het zowel binnen in het restaurant als buiten op het half overdekte terras goed toeven. Het pand waarin het pannenkoekenrestaurant is gevestigd ziet er prachtig uit en dateert uit vroegere tijden. U bent welkom met elk gezelschap, of u nu met het gezin pannenkoeken komt eten, met uw collega’s of met een grote groep wanneer u iets te vieren hebt, wanneer u van tevoren even reserveert is alles mogelijk met uw dinercheque!

Op het menu staan, hoe kan het ook anders, vele verschillende soorten pannenkoeken en poffertjes. Van traditionele pannenkoeken met stroop of spek tot spannende combinaties en hele pannenkoek-gerechten. Naast pannenkoeken en poffertjes zijn er echter ook andere maaltijden te bestellen bij restaurant ‘t Veerhuys. Op de website van het restaurant vindt u een compleet overzicht van alle mogelijkheden en de openingstijden. Ook kunt u daar foto’s  bekijken van de mooie ligging van ’t Veerhuys.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit unieke pannenkoekenrestaurant dat pittoresk gelegen is in Leerdam? Reserveer dan snel een tafel met uw dinercheque en laat u verassen! Vergeet uw dinercheque dan ook niet mee te nemen bij uw bezoek en geniet van een mooie middag of avond uit!

Contactgegevens:

't Veerhuys
Kerkstraat 93
4141 AV Leerdam
Telefoon: 
0345615262
Nationale Diner Cadeaukaart Leerdam 't Veerhuys

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kwekelstraat 42-44
4201 JV Gorinchem
Telefoon: 
0183-637917
Nationale Diner Cadeaukaart Gorinchem Ristorante Pizzeria Delfino
Adres: 
Geer 25
4243JS Nieuwland
Telefoon: 
0183-351512
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwland Camping De Grienduil
Adres: 
Fonteinstraat 17
4141 CE Leerdam
Telefoon: 
0345-613212
Nationale Diner Cadeaukaart Leerdam Restaurant Ouzerie Alexys