't Restaurant

Aduard (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U kunt bij Hotel Aduard terecht voor meer dan alleen overnachten. Het restaurant dat bij het hotel hoort is namelijk in staat om voor u een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Het is natuurlijk geen echte magie, maar door het bijzondere kook proces is de smaak bijna magisch. Het proces wordt door de familie Kingma, de eigenaren van het restaurant en hotel, ‘Boer tot Bord’ genoemd. De reden hiervoor is dat de familie Kingma niet alleen hoteleigenaren zijn maar ook nog eens hun eigen boerderij hebben. U kunt nu ook genieten van deze bijzondere ervaring met een Diner Cadeau dinercheque.

Elk ingrediënt dat wordt gebruikt door de keuken is daar op een duurzame manier beland. Het vlees komt van fee dat op de boerderij wordt gefokt, de vis komt van een lokale visserij en de groentes zijn door de familie uit de grond geplukt. Op deze manier kan het restaurant elk seizoen een bijzondere nieuwe kaart samenstellen om elke gast mee te verblijden. Omdat het proces van zo’n duurzame aard is kan de keuken de kwaliteit en smaak van het eten garanderen. Dat is in deze tijd en dag zeker wel een bezoekje waard, al is het alleen maar omdat het een bijzondere ervaring is om te eten bij Aduard. Met een keuken van hoge kwaliteit en personeel dat uitermate bedreven is in gastvrijheid is het geen wonder dat ze bij Aduard een lange lijst vaste gasten hebben. Er wordt ook aan de kinderen gedacht natuurlijk. Voor hen is er een leuke kinder speelhoek en een speciale kinderkaart waar ze de lekkerste gerechten van kunnen kiezen.

Reis dus snel af naar dit mooie hotel in het noorden en laat u verwennen door het team van Hotel Aduard. Het is zeker een dinercheque van Diner Cadeau waard.

Contactgegevens:

't Restaurant
Friesestraatweg 13
9831TB Aduard
Telefoon: 
0504031400
Nationale Diner Cadeaukaart Aduard 't Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Koninginnelaan 45
9717 BN Groningen
Telefoon: 
0503180275
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Stadstuin Noorderplantsoen

Bakkerij Toos en Jet

Groningen
Afhalen and High tea
Adres: 
Reitdiephaven 251
9746RD Groningen
Telefoon: 
0505566333
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Bakkerij Toos en Jet

Eetcafe Texels

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Noorderstationsstraat 38
9717 KP Groningen
Telefoon: 
0508539878
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Eetcafe Texels