t Menneke

Eersel (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Kent u de Markt in het Brabantse plaatsje Eersel al? Dit is namelijk een van de mooiste terraspleinen in Nederland! Hier bevindt zich ook Café Restaurant ’t Menneke, een sfeervolle eetgelegenheid waar u ook met de Dinercheque terecht kunt. Het restaurant heeft zijn naam te danken aan het beeld van de contente mens die op het marktplein staat. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het plein en de Mariakapel. Kies iets uit van de veelzijdige menukaart en geniet!

In de avond wordt u hartelijk ontvangen en in de watten gelegd met een heerlijk diner. Ga zitten op het terras of het warm ingerichte restaurant en neem de menukaart even door. Het is aan te raden om uw Dinercheque te besteden aan een keuzemenu van drie gangen. U mag dan zelf uw diner samenstellen aan de hand van heerlijke vis- en vleesgerechten! In het najaar kunt u ook gaan voor het bijzondere wildmenu met een trio van eendenborst, hertenbitterbal en wildpaté en een hertenbiefstuk of hazenpeper. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon a la carte te bestellen in ruil voor uw Dinercheque. Op de kaart vindt  u heerlijke bourgondische lekkernijen zoals kogelbiefstuk, varkenshaasmedaillons, sliptong en vegetarische tagliatelle.

Bent u een liefhebber van zoete desserts? Dan moet u met uw Dinercheque bij ’t Menneke zijn. Op de dessertkaart staat onder andere de chocolade parade; huisgemaakte brownie geserveerd met pure chocolade-ijs, chocolademousse, slagroom en een saus van framboos. Dit kan toch niemand weestaan?

Contactgegevens:

t Menneke
Markt 6
5521 AL Eersel
Telefoon: 
0497513386
Nationale Diner Cadeaukaart Eersel t Menneke

Meer restaurants in de buurt

Boscafe Molenvelden

Veldhoven
A la carte and Afhalen
Adres: 
Banstraat 25
5506LA Veldhoven
Telefoon: 
0402051662
Nationale Diner Cadeaukaart Veldhoven Boscafe Molenvelden
Adres: 
Markt 14-16
5521AL Eersel
Telefoon: 
0497517777
Nationale Diner Cadeaukaart Eersel Dinee-Café Veertien

Streekrestaurant De Hofkaemer

Bergeijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hof 18
5571CC Bergeijk
Telefoon: 
0497-571396
Nationale Diner Cadeaukaart Bergeijk Streekrestaurant De Hofkaemer