Ben Lagerhuis

Wolvega (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In de Friese Wouden, een prachtig, gevarieerd natuurgebied in Friesland, vindt u in Wolvega restaurant ‘t Lagerhuis. Dit restaurant staat al jaren bij de lokale bevolking bekend om de warme sfeer en heerlijke, smaakvolle gerechten. Hier kunt u genieten van een lekkere lunch, borrel, spannende tapasgerechten en authentieke mediterraanse smaken. Wij heten u en uw dinercheque van harte welkom in ‘t Lagerhuis!

Kom een bij ons binnen en ga lekker zitten in het Friese zonnetje op ons ruime terras, of kies voor ons warm ingerichte restaurant. Bij alles laten wij ons inspireren door de mediterraanse sfeer, waar onze eigenaar vertrouwd mee is. Hij blijft dan ook altijd zoeken naar nieuwe combinaties, mooie smaken en creatieve gerechten. Onze menukaart is zeer uitgebreid en er is dan ook voor ieder wat wils, op elk moment van de dag.

Kom bij ons genieten van een lekkere lunch, of een smaakvol diner. Kies bijvoorbeeld uit ons ruime aanbod tapas, variërend van koude, warme, vlees-, vis- en vegetarische gerechtjes, van calamares tot gevulde champignons tot kipvleugeltjes in honing, alles is even lekker! U kunt ook een driegangenmenu samenstellen, met ruime keuze uit de meest smaakvolle gerechten van de grill. Ook vegetariërs komen bij ons aan hun trekken. Voor kinderen hebben wij een speciaal kindermenu samengesteld. De bekroning van de maaltijd is natuurlijk het dessert. Wij bieden u heerlijke zoetigheden als huisgemaakte baklava, crème brûlée en onze specialiteit, turks suikerbrood. Liefhebbers van iets hartigs kunnen gaan voor ons Plat de Fromages met een glas rode port. Het mooiste? Alles is af te rekenen met uw dinercheque. Komt u dus snel een keer bij ons binnen?

Contactgegevens:

Ben Lagerhuis
Heereveenseweg 5
8471 BA Wolvega
Telefoon: 
0561616362
Nationale Diner Cadeaukaart Wolvega Ben Lagerhuis

Meer restaurants in de buurt

Eethuys de Steen

Willemsoord
Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Steenwijkerweg 155
8338LB Willemsoord
Telefoon: 
0521588307
Nationale Diner Cadeaukaart Willemsoord Eethuys de Steen

Binnenhof Paasloo

Paasloo
A la carte and Afhalen
Adres: 
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Telefoon: 
0561-452992
Nationale Diner Cadeaukaart Paasloo Binnenhof Paasloo

Soy Beso

Wolvega
Afhalen and Mediterraans
Adres: 
Van Harenstraat 29A
8471 JB Wolvega
Telefoon: 
0561231580
Nationale Diner Cadeaukaart Wolvega Soy Beso