't Kruytvat

Vinkeveen (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

In een prachtig oud pand in Vinkeveen zit ons gezellige eetcafé t Kruytvat. Hier kunt u met uw Dinercheque genieten van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten en lekkere huisgemaakte soepen, salades en nog veel meer. ’t Kruytvat bestaat al sinds 1972 en is al meer dan 40 jaar een begrip in Vinkeveen. Dat merkt u goed in het gezellige café-gedeelte waar een oude bruine sfeer hangt. Hier bent u welkom voor een gezellig café-avondje, maar in ons restaurant kunt u ook uitgebreid tafelen met uw vrienden of intiem dineren met uw geliefde.

In het bargedeelte kunt u naast een drankje doen met collega’s of vrienden, ook een kaartje leggen of potje darten. U kunt ook voor uw aan tafel gaat hier wat drinken en zelfs met een hapje eten aan de bar blijven zitten. Hoewel er in ons café niet gerookt kan worden, hebben wij een grote rookruimte met airco en afzuiging. Ook in deze ruimte hangt de authentieke en gezellige sfeer van de rest van het eetcafé. In het restaurantgedeelte van ’t Kruytvat bent u ook welkom voor een makkelijke hap, maar u kunt hier ook uitgebreid dineren. Ook organiseren wij uw feesten en partijen en kunnen wij op locatie cateren. Neem hierover gerust contact met ons op.

Op de warme dagen van het jaar is het heerlijk toeven op ons kleine, maar heel gezellige terras. Aan de ene kant heeft u hier prachtig uitzicht op de landerijen en aan de andere kant kijkt u uit op de Heul Brug. Deze gaat regelmatig open, waarna er vele bootjes langs komen varen; een prachtig Hollands uitzicht. Wij hopen u snel met uw Dinercheque te mogen verwelkomen!

Contactgegevens:

't Kruytvat
Herenweg 2-4
3645 PP Vinkeveen
Telefoon: 
0297-263295
Nationale Diner Cadeaukaart Vinkeveen 't Kruytvat

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Achterbos 24A
3645 CD Vinkeveen
Telefoon: 
0297370024
Nationale Diner Cadeaukaart Vinkeveen Lake 24

Sakura Vinkeveen

Vinkeveen
A la carte, Afhalen, Pannenkoeken and Sushi
Adres: 
Herenweg 293a
3645 DN Vinkeveen
Telefoon: 
0625238157
Nationale Diner Cadeaukaart Vinkeveen Sakura Vinkeveen

Sushi Time Wilnis

Wilnis
A la carte, Afhalen and Sushi
Adres: 
Dorpsstraat 35
3648 AE Wilnis
Telefoon: 
0297776254
Nationale Diner Cadeaukaart Wilnis Sushi Time Wilnis