't Hookhoes Bier en Wijnlokaal

Almelo (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Wijnbar
Omschrijving: 

Wanneer u uw dinecheque wilt besteden aan een goed glas bier of wijn met vrienden of een gezellige borrel met collega’s, dan is Bier- en Wijnlokaal ’t Hookhoes zeker iets voor u. Dit bier en wijnlokaal is gevestigd aan het Catharina-Amaliaplein in Almelo en het pand bevindt zich zowel van binnen als buiten nog in de oorspronkelijke staat. De sfeer van een historisch bruin café die daarmee wordt gecreerd, is uniek in Almelo en staat garant voor een avond oud Hollandse gezelligheid. Het pand is niet voor niets door de gemeente Almelo aangewezen als historisch monument en is dan ook een lust voor het oog!

Naast een lust voor het oog, zijn de beste wijnen en bieren die bij ’t Hookhoes worden geserveerd een lust voor de maag.  Laat u vooral adviseren over het beste speciaalbier! Naast bier en wijn kunt u ook diverse borrelhappen en tappas bestellen, zoals gefrituurde uienringen, gemarineerde olijven, kipspiesjes piri piri en Gamba’s met pesto. Deze vers voor u bereide minigerechtjes maken een avond borrelen bij Bier- en Wijnlokaal ‘t Hookhoes helemaal compleet. Is het mooi weer? Dan kunt u plaatsnemen in de gezellige stadstuin van het Café, waar u tot in de late uurtjes van het mooie weer kunt genieten met uw vrienden en collega’s. Iets te vieren of een locatie nodig voor een vergadering? Vraag naar de verschillende mogelijkheden in de verschillende zalen van ’t Hookhoes.

Voor een compleet verzorgde borrel met vrienden, collega’s of familie in oud-hollandse sferen, bent u van harte welkom met uw dinercheque bij ’t Hookhoes Bier- en Wijnlokaal in Almelo!

Contactgegevens:

't Hookhoes Bier en Wijnlokaal
Grotestraat 126
7607CW Almelo
Telefoon: 
0546814898
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo 't Hookhoes Bier en Wijnlokaal

Meer restaurants in de buurt

De Societeit

Almelo
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grotestraat 100
7607AE Almelo
Telefoon: 
0546803000
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo De Societeit

The Shamrock

Almelo
Afhalen and Europees
Adres: 
Grotestraat 135
7607VH Almelo
Telefoon: 
0546-459905
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo The Shamrock

Ibiza

Almelo
A la carte and Spaans
Adres: 
Prinses Catharina-Amaliaplein 4
7607AA Almelo
Telefoon: 
0546769199
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Ibiza