t Holt

Diepenheim (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Let op: de Diner Cadeaukaart kan alleen ingeleverd worden bij reservering en vermelding vooraf

Na een lange dag fietsen door de natuur kan u flinke trek opwekken. Het is dan zaak deze zo snel mogelijk te stillen. Gelukkig kunt u daarvoor terecht bij 't Holt, het restaurant van het gelijknamige hotel. U bent natuurlijk ook welkom op andere momenten van de dag. Zoals voor een brunch, een lunch of een gezellige borrel. U bent altijd van harte welkom. Zeker ook als u een dinercheque van Diner Cadeau wilt gebruiken.

Menig fietser zal watertandend naar de kaart loeren. Er staan gerechten op die speciaal voor de grote trek zijn gemaakt. Bestel bijvoorbeeld een English Pie. Een taartje zoals we dat niet gewend zijn, heerlijk stoofvlees ingepakt in knapperig bladerdeeg. Om je vingers bij af te likken. Of bestel een lekker visje. Deze wordt klaargemaakt zonder rare fratsen. Gewoon een lekker stukje vis.

Door het enthousiaste personeel en de kwaliteit van het eten is 't Holt de aangewezen locatie om eens een avondje te spenderen. U hoeft niet in het restaurant te zitten maar u kunt ook lekker op het zonovergoten terras plaatsnemen tijdens de zwoele zomermaanden.

U bent hoe dan ook welkom om te genieten van de wonderen die 't Holt te bieden heeft. U kan er zelfs voor kiezen om de avond in één van de kamers van het hotel te overnachten, een echte aanrader. Maar als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen… Dan bent u net zo welkom als elke andere gast! Laat u dus snel verwennen door het personeel van 't Holt.

Contactgegevens:

t Holt
Hengevelderweg 1a
7478 PE Diepenheim
Telefoon: 
0547-351844
Nationale Diner Cadeaukaart Diepenheim t Holt

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Grotestraat 3
7475 AD Markelo
Telefoon: 
0547-361310
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Het Wapen van Markelo (MA t/m DO)

Bar Bistro d'Olde Smidse

Goor
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grotestraat 102
7471BS Goor
Telefoon: 
0547274491
Nationale Diner Cadeaukaart Goor Bar Bistro d'Olde Smidse
Adres: 
Suetersweg 2A
7497MZ Bentelo
Telefoon: 
0547292785
Nationale Diner Cadeaukaart Bentelo Wijngaard Hof van Twente