Sushi Time WTC

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Sushi
Omschrijving: 

Om sushi op echt Japanse wijze te eten kunt u het beste aan schuiven bij Sushi Time. Bij dit restaurant kunt u plaatsnemen aan een tafeltje of aan één van de twee lopende banden. Bij Sushi Time accepteren ze ook de dinercheque van Diner Cadeau.

Als u plaats neemt aan de lopende banden van het restaurant hoeft u zich absoluut geen fabrieksarbeider te voelen. Op deze lopende banden liggen namelijk geen auto onderdelen maar heerlijke sushi en ’More Than Sushi’, gerechten van onder andere de teppanyaki plaat. Aan de lopende band mag u zelf pakken als u een bordje langs ziet komen wat er lekker uit ziet. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat u eet en hoe lang u aan tafel blijft. De lopende band komt veel voor in Japan en is daar razend populair. De gasten van Sushi Time gasten begrijpen dat en komen graag terug. Ook voor de gasten die helaas niet langs kunnen komen zijn er mogelijkheden. Want Sushi Time bezorgt ook aan huis zodat iedereen nu de heerlijke Japanse keuken in huis kan halen.

Naast deze geweldige services biedt Sushi Time ook een workshop aan. Tijdens deze workshop krijgt u les in het maken van sushi. En het mooie is dat u aan het einde van de workshop zelf uw sushi mag op eten. Dit is natuurlijk perfect voor grote groepen, zoals tijdens een bedrijfsuitje, maar ook als u alleen bent mag u zich inschrijven. Bij Sushi Time doen ze daar niet moeilijk over.

Kom dus snel proeven van de Japanse keuken. Kom langs en betaal met uw dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Sushi Time WTC
Strawinskylaan 85
1077 XW Amsterdam
Telefoon: 
0205753200
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Sushi Time WTC

Meer restaurants in de buurt

Staal Bar

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Koningin Wilhelminaplein 60-62
1062KS Amsterdam
Telefoon: 
020-2613937
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Staal Bar

't Steakhouse

Amsterdam
A la carte, All you can eat and Grill
Adres: 
Amstelveenseweg 170
1075XP Amsterdam
Telefoon: 
0206715949
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam 't Steakhouse

Mangia Pizza

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Amstelveenseweg 63
1075VV Amsterdam
Telefoon: 
020-3315555
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mangia Pizza