Sushi Time Leiden

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen and Sushi
Omschrijving: 

Om sushi op echt Japanse wijze te eten kunt u het beste aan schuiven bij Sushi Time. Bij dit restaurant kunt u plaatsnemen aan een tafeltje of aan één van de twee lopende banden. Bij Sushi Time accepteren ze ook de dinercheque van Diner Cadeau.

Als u plaats neemt aan de lopende banden van het restaurant hoeft u zich absoluut geen fabrieksarbeider te voelen. Op deze lopende banden liggen namelijk geen auto onderdelen maar heerlijke sushi en ’More Than Sushi’, gerechten van onder andere de teppanyaki plaat. Aan de lopende band mag u zelf pakken als u een bordje langs ziet komen wat er lekker uit ziet. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat u eet en hoe lang u aan tafel blijft. De lopende band komt veel voor in Japan en is daar razend populair. De gasten van Sushi Time gasten begrijpen dat en komen graag terug. Ook voor de gasten die helaas niet langs kunnen komen zijn er mogelijkheden. Want Sushi Time bezorgt ook aan huis zodat iedereen nu de heerlijke Japanse keuken in huis kan halen.

Naast deze geweldige services biedt Sushi Time ook een workshop aan. Tijdens deze workshop krijgt u les in het maken van sushi. En het mooie is dat u aan het einde van de workshop zelf uw sushi mag op eten. Dit is natuurlijk perfect voor grote groepen, zoals tijdens een bedrijfsuitje, maar ook als u alleen bent mag u zich inschrijven. Bij Sushi Time doen ze daar niet moeilijk over.

Kom dus snel proeven van de Japanse keuken. Kom langs en betaal met uw dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Sushi Time Leiden
Botermarkt 5
2311 EM Leiden
Telefoon: 
071-3016204
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Sushi Time Leiden

Meer restaurants in de buurt

Bocconi Pasta Italiana

Leiden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Burgsteeg 6
2312JS Leiden
Telefoon: 
071-5136656
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Bocconi Pasta Italiana

Restaurant PUUR

Leiden
A la carte and Frans
Adres: 
Pieterskerk Choorsteeg 9
2311TR Leiden
Telefoon: 
071-5120998
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Restaurant PUUR

Woo Ping Leiden

Leiden
A la carte, Afhalen, Aziatisch, Chinees and Thais
Adres: 
Diefsteeg 15
2311 TS Leiden
Telefoon: 
071-5130373
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Woo Ping Leiden