Sushi Time Amstelveen

Amstelveen (NH)
Soort keuken: 
Afhalen and Sushi
Omschrijving: 

Om sushi op echt Japanse wijze te eten kunt u het beste aan schuiven bij Sushi Time. Bij dit restaurant kunt u plaatsnemen aan een tafeltje of aan één van de twee lopende banden. Bij Sushi Time accepteren ze ook de dinercheque van Diner Cadeau.

Als u plaats neemt aan de lopende banden van het restaurant hoeft u zich absoluut geen fabrieksarbeider te voelen. Op deze lopende banden liggen namelijk geen auto onderdelen maar heerlijke sushi en ’More Than Sushi’, gerechten van onder andere de teppanyaki plaat. Aan de lopende band mag u zelf pakken als u een bordje langs ziet komen wat er lekker uit ziet. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat u eet en hoe lang u aan tafel blijft. De lopende band komt veel voor in Japan en is daar razend populair. De gasten van Sushi Time gasten begrijpen dat en komen graag terug. Ook voor de gasten die helaas niet langs kunnen komen zijn er mogelijkheden. Want Sushi Time bezorgt ook aan huis zodat iedereen nu de heerlijke Japanse keuken in huis kan halen.

Naast deze geweldige services biedt Sushi Time ook een workshop aan. Tijdens deze workshop krijgt u les in het maken van sushi. En het mooie is dat u aan het einde van de workshop zelf uw sushi mag op eten. Dit is natuurlijk perfect voor grote groepen, zoals tijdens een bedrijfsuitje, maar ook als u alleen bent mag u zich inschrijven. Bij Sushi Time doen ze daar niet moeilijk over.

Kom dus snel proeven van de Japanse keuken. Kom langs en betaal met uw dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Sushi Time Amstelveen
Binnenhof 6a
1183 ZG Amstelveen
Telefoon: 
020-7372790
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Sushi Time Amstelveen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 64
1182 JE Amstelveen
Telefoon: 
020-3457246
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Bar Brasserie t Hert
Adres: 
Westwijkplein 5
1187LS Amstelveen
Telefoon: 
0208540302
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Sushi Time Amstelveen-Westwijk

Stadscafe de Pannenkoek

Amstelveen
A la carte and Pannenkoeken
Adres: 
Buitenplein 79
1181 ZE Amstelveen
Telefoon: 
0208545970
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Stadscafe de Pannenkoek