Sushi Time Amersfoort

Amersfoort (UT)
Soort keuken: 
Afhalen
Omschrijving: 

Om sushi op echt Japanse wijze te eten kunt u het beste aan schuiven bij Sushi Time. Bij dit restaurant kunt u plaatsnemen aan een tafeltje of aan één van de twee lopende banden. Bij Sushi Time accepteren ze ook de dinercheque van Diner Cadeau.

Als u plaats neemt aan de lopende banden van het restaurant hoeft u zich absoluut geen fabrieksarbeider te voelen. Op deze lopende banden liggen namelijk geen auto onderdelen maar heerlijke sushi en ’More Than Sushi’, gerechten van onder andere de teppanyaki plaat. Aan de lopende band mag u zelf pakken als u een bordje langs ziet komen wat er lekker uit ziet. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat u eet en hoe lang u aan tafel blijft. De lopende band komt veel voor in Japan en is daar razend populair. De gasten van Sushi Time gasten begrijpen dat en komen graag terug. Ook voor de gasten die helaas niet langs kunnen komen zijn er mogelijkheden. Want Sushi Time bezorgt ook aan huis zodat iedereen nu de heerlijke Japanse keuken in huis kan halen.

Naast deze geweldige services biedt Sushi Time ook een workshop aan. Tijdens deze workshop krijgt u les in het maken van sushi. En het mooie is dat u aan het einde van de workshop zelf uw sushi mag op eten. Dit is natuurlijk perfect voor grote groepen, zoals tijdens een bedrijfsuitje, maar ook als u alleen bent mag u zich inschrijven. Bij Sushi Time doen ze daar niet moeilijk over.

Kom dus snel proeven van de Japanse keuken. Kom langs en betaal met uw dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Sushi Time Amersfoort
Leusderweg 222
3817 KG Amersfoort
Telefoon: 
0337522877
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Sushi Time Amersfoort

Meer restaurants in de buurt

Hey! Pannenkoek

Amersfoort
Pannenkoeken
Adres: 
Zijpenberg 22
3825 DM Amersfoort
Telefoon: 
0334943224
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Hey! Pannenkoek

Restaurant Wasana Dee

Amersfoort
A la carte
Adres: 
Leusderweg 58
3817 KB Amersfoort
Telefoon: 
0334655307
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Restaurant Wasana Dee

Sushi Stad

Amersfoort
Afhalen and Sushi
Adres: 
Arnhemseweg 34
3817 CH Amersfoort
Telefoon: 
0337854533
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Sushi Stad