Sultan Lounge

Breda (NB)
Omschrijving: 

Bij Sultan Lounge in het mooi Breda. Hier kunt u  genieten van de heerlijke Turks Arabische keuken in een oase van rust. Bij binnenkomst komen de heerlijk geuren u tegemoet. Luister naar onze rustgevende loungemuziek en neem plaats in ons restaurant met de prachtige inrichting, Kom langs met uw dinercheque en vergeet even de hectiek van de Westerse wereld.

Sultan presenteert u een uitgebreide menukaart die in zijn geheel geïnspireerd is op de Turkse, Arabische en Griekse keuken. Dankzij onze heerlijk gerechten klaargemaakt met de lekkerste producten zoals aubergines, tomaten, bladerdeeg, olijven, feta, yoghurt, kip, vis en vele vleessoorten kunt u bij ons helemaal tot rust komen. Bij Sultan Lounge wordt er vrijwel alleen gewerkt met pure ingrediënten. Sultan Lounge wilt u graag uitdagen voor een nieuwe ervaring. Zo zouden we u graag nieuwe smaken laten ontdekken. Afhankelijk van uw achtergrond en eerdere culinaire ervaringen zullen we zo goed mogelijk proberen u voor een nieuwe uitdaging te stellen. Neem bij ons plaats met uw dinercheque en laat u door ons verrassen.

Bent u een vegetariër? Dan kunt u ook prima terecht bij Sultan Lounge. Wij bieden u een keuze uit heerlijke vegetarische gerechten. Zodra u iets heeft kunnen kiezen, dan gaat het ervaren keukenteam aan de slag om een zo’n lekker mogelijk gerecht te bereiden speciaal voor u.

Zoals onze naam zegt hebben wij op onze tweede verdieping een prachtige lounge. Deze Lounge is ingericht met heerlijke pluchen banken en kussen. Kom langs met uw dinercheque en geniet van de heerlijke rust in onze lounge.

Tot snel!

Contactgegevens:

Sultan Lounge
Haven 10
4811 WK Breda
Telefoon: 
0765203050
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Sultan Lounge

Meer restaurants in de buurt

L Anatra

Breda
A la carte, Afhalen and Turks
Adres: 
Haagdijk 9
4811 TN Breda
Telefoon: 
076-5223247
Nationale Diner Cadeaukaart Breda L Anatra
Adres: 
Prinsenkade 11
4811VB Breda
Telefoon: 
076-5200948
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Taj Mahal
Adres: 
Havermarkt 1
4811 WG Breda
Telefoon: 
076-5211350
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Eetcafe Corenmaet