Strandrestaurant Werelds

Scheveningen (ZH)
Soort keuken: 
Internationaal, Lunch and Strandtent
Omschrijving: 

Wist u dat u nu ook de mogelijkheid heeft om met uw dinercheque te gaan genieten van de lekkerste visgerechten en meer in een echt strandrestaurant aan de kust van Scheveningen? Bij strandrestaurant Werelds heten ze u van harte welkom om van de ondergaande zon te komen genieten met uw dinercheque en uw favoriete gezelschap. Of dat nu met vrienden, familie, of andere kennissen is, een bezoek aan strandrestaurant Werelds staat garant voor een fijne en verassende avond. Uiteraard is een bezoek aan Werelds ideaal te combineren met een dagje heerlijk zonnen op het strand, of juist met een lange wandeling over het strand of door de duinen.

In de keuken van strandrestaurant Werelds staat een chef kok die iedere avond met verse vis voor u verassende gerechten bereidt. Zo kunt u met uw dinercheque bijvoorbeeld proeven van een gegrilde Noorse zalmfilet. Deze zalmfilet wordt voor u geserveerd met geroerbakte groente en bearnaisesaus. Ook krijgt u er een portie echte oerfriet bij. Heeft u meer zin in vlees? Dat is ook gewoon mogelijk. Probeert u bijvoorbeeld de Indische kipsaté, een saté van kippendij met pindasaus, zoetzuursalade, seroendeng en kroepoek. U kunt losse gerechten van de kaart bestellen, maar ook de keuze maken voor een uitgebreid menu met een voorgerecht, een dessert en een salade. Uiteraard kunt u bij uw maaltijd genieten van verschillende verfrissende drankjes!

Het team van strandrestaurant Werelds hoopt u snel te mogen begroeten in hun sfeervolle strandtent met uw dinercheque. Wel is Werelds alleen geopend in het zomerseizoen, dus het is aan te raden om van te voren even op de website van Werelds te controleren of ze op dit moment open zijn.

Contactgegevens:

Strandrestaurant Werelds
Strandweg 157
2586ZZ Scheveningen
Telefoon: 
06-51431077
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Strandrestaurant Werelds

Meer restaurants in de buurt

De Waterreus

Scheveningen
Strandtent
Adres: 
Strandweg 3A
2586 JK Scheveningen
Telefoon: 
070-3586909
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen De Waterreus
Adres: 
Keizerstraat 67
2584BC Scheveningen
Telefoon: 
0703502683
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen De Maatschappij eetcafe

Duo eten en drinken

Scheveningen
A la carte, Frans, Hollands, Internationaal and Lunch
Adres: 
Keizerstraat 122
2584BL Scheveningen
Telefoon: 
0708874844
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Duo eten en drinken