Steakhouse Leon

Amstenrade (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque bent u van harte uitgenodigd bij Steakhouse Leon. Al sinds 1975 is dit gezellige restaurant een begrip in Amstenrade en de wijde omgeving. Dat komt voornamelijk door de vele vleesgerechten die altijd onverminderd heerlijk smaken, of het vlees nou gegrild is of gebakken in de pan! Dat is mogelijk doordat er enkel gebruik wordt gemaakt van producten van de beste kwaliteit en altijd dagvers. U kunt Leon gemakkelijk bereiken, het restaurant ligt namelijk op de grens van Amstenrade en Oirsbeek, op de doorgaande weg van Sittard naar Heerlen.

De specialiteit van Leon zijn de overheerlijke steaks en grillgerechten. Daarnaast zijn er vele lekkere visgerechten en zelfs de vegetariër kan hier uit de voeten. De reguliere kaart wordt aangevuld met een seizoensgebonden menukaart. Hierop vindt u verschillende verrassende seizoensgebonden gerechten en ook een overheerlijk wildmenu. Mocht u een speciaal dieet volgen, dan is dat bij Leon geen probleem: onze chefs passen met liefde onze gerechten aan uw persoonlijke wensen aan. De open keuken verraadt hoe al die lekkere gerechten worden klaargemaakt; een heerlijk decor om in te dineren.

Uiteraard hoort bij een lekkere maaltijd en mooie wijn. U kunt zelf een lekker glas kiezen uit onze huiswijnenvoorraad of van onze wijnkaart. Wij geven u ook graag advies over een mooie wijn-spijscombinatie, die u aangenaam zal verrassen.

Wij zijn helaas op dinsdag en woensdag gesloten, maar verder bent u elke dag uitgenodigd om vanaf 16.50 te komen genieten van het diner. Op zondag openen wij onze deuren al iets eerder, namelijk om 15.00 uur. Het team van Steakhouse Leon zorgt ervoor dat u niet alleen heerlijk kunt eten, maar dat u ook een hele gezellige avond heeft. Wees welkom; ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Steakhouse Leon
Hoofdstraat 109
6436 CD Amstenrade
Telefoon: 
046-4422752
Nationale Diner Cadeaukaart Amstenrade Steakhouse Leon

Meer restaurants in de buurt

De Eetkamer Hoensbroek

Hoensbroek
A la carte and Afhalen
Adres: 
Nieuwstraat 5
6431KP Hoensbroek
Telefoon: 
0455212163
Nationale Diner Cadeaukaart Hoensbroek De Eetkamer Hoensbroek

De Muldermolen

Schinnen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Thullerkerkweg 17
6365AE Schinnen
Telefoon: 
0464234814
Nationale Diner Cadeaukaart Schinnen De Muldermolen
Adres: 
Hoofdstraat 18
6431 LC hoensbroek
Telefoon: 
0655700363
Nationale Diner Cadeaukaart hoensbroek Turkse Hapjes Lekker Restaurant