Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)

Brunssum (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Let op: Hier kunt u de cadeaukaart alleen van maandag tot en met donderdag gebruiken

In het centrum van het Limburgse plaatsje Brunssum, aan het Lindeplein, vindt u Steakhouse Dalmacija. Dagelijks opent hier de keuken van 16.00 tot 23.00 en op zon- en feestdagen zelfs al vanaf 12.00. Roko en zijn Zlata zij de trotse eigenaren van Dalmacija en zullen u gastvrij ontvangen. De horeca heeft geen geheimen meer voor Roko en Zlata door hun ervaring van meer dan 20 jaar. Zij bezorgen u een avond om niet snel te vergeten! Aan het eind van het avond rekent u makkelijk af met uw Dinercheque van Diner Cadeau.

Op de kaart van Dalmacija vindt u een mooie mengeling van typische Balkan gerechten en internationale klassiekers. Ook de overheerlijke wijnen en likeuren van de Balkan horen hier bij. De specialiteiten van het huis zijn de Balkan steaks, waar Roko en Zlata erg trots op zijn. Daarnaast staan er op de kaart Argentijnse steaks, heerlijke visgerechten en andere Balkanspecialiteiten. Ook is er genoeg keuze in heerlijke bijgerechten en desserts om uw vingers bij af te likken. Het is ook een aanrader om met meerdere mensen te genieten van een van de schotels.

Dalmacija is uiteraard vernoemd naar de Kroatische streek Dalmatië. Dit is de geboortestreek van Roko en Zlata Dalmatië is door zijn rijke geschiedenis en prachtige natuur een geliefde plek voor toeristen. Maar duizenden jaren geleden was Dalmatië ook al bekend bij de oude Grieken.

Toch hoeft u geen lange reis te maken om van de bijzondere sfeer, het heerlijke eten en de gastvrijheid van dit mooie gebied te proeven. U gaat simpelweg met uw Dinercheque naar Dalmacija Brunssum. 

Contactgegevens:

Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)
Lindenplein 4B
6444 AT Brunssum
Telefoon: 
045-5271351
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)

Meer restaurants in de buurt

Brasserie Bruis

Brunssum
A la carte, Lunch, Pannenkoeken, Vis and Vlees
Adres: 
Het Winkelcentrum 9
6441 BZ Brunssum
Telefoon: 
0457851658
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Brasserie Bruis

Moodz Food & Drinks

Brunssum
A la carte, Hollands, Lunch, Pizza and Vis
Adres: 
Kerkstraat 27
6441 BA Brunssum
Telefoon: 
0458518064
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Moodz Food & Drinks
Adres: 
Schiffelerstraat 15-17
6441 CN Brunssum
Telefoon: 
0452100121
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Domino's Pizza Brunssum