Stadscafe Vancouver

Coevorden (DR)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

Wanneer u het leuk zou vinden om met uw dinercheque een bezoek te brengen aan een leuk restaurant in Coevorden, dan hebben wij nu de uitgelezen mogelijkheid voor u. U bent vanaf nu namelijk welkom om met uw dinercheque te komen borrelen en dineren bij stadscafé Vancouver. Dit stadscafé is gelegen in een prachtig monumentaal pand in het stadscentrum van Coevorden en is in de regio zeer goed bekend. Vanwege de centrale ligging is een borrel of diner bij stadscafé Vancouver ideaal te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum van Coevorden of een wandeling of fietstocht door de mooie omgeving.

U kunt bij stadscafé Vancouver al ’s middags langskomen voor een lekkere koude of warme lunch. Ook is er meer dan eens een gezellige (vrijdagmiddag) borrel gaande in het stadscafé. Sluit aan met een lekker drankje en bijpassende warme of koude hapjes. Op de menukaart staan meerdere smakelijke vis- en vleesgerechten, zoals een duo van zalm en kabeljauw met een frisse saus van limoen. Vraag ook aan eigenaar Han wat de vangst van de dag is, dit is altijd de meest verse en lekkere vis voor een speciale prijs! Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu met onder andere pannenkoeken, kipnuggets met frites en een kinderijsje.

Han Mulder en de rest van de crew van stadscafé Vancouver hopen u snel welkom te mogen heten in hun gezellige café in het mooie monumentale pand aan de Friesestraat 9. Vergeet bij uw bezoek ook zeker niet om uw dinercheque mee te nemen, die is namelijk ook van harte welkom.

Contactgegevens:

Stadscafe Vancouver
Friesestraat 9
7741 GR Coevorden
Telefoon: 
0524-855148
Nationale Diner Cadeaukaart Coevorden Stadscafe Vancouver

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Europaweg 132
7761 AL Schoonebeek
Telefoon: 
0524532424
Nationale Diner Cadeaukaart Schoonebeek Herberg De Witte Olifant
Adres: 
Boslaan 1
7783DD Gramsbergen
Telefoon: 
0524442100
Nationale Diner Cadeaukaart Gramsbergen 't Hooge Holt

Restaurant Kasteel Coevorden

Coevorden
A la carte and Kasteel
Adres: 
Kasteel 29
7741 GC Coevorden
Telefoon: 
0524522009
Nationale Diner Cadeaukaart Coevorden Restaurant Kasteel Coevorden