Stadscafe Vancouver

Coevorden (DR)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

Wanneer u het leuk zou vinden om met uw dinercheque een bezoek te brengen aan een leuk restaurant in Coevorden, dan hebben wij nu de uitgelezen mogelijkheid voor u. U bent vanaf nu namelijk welkom om met uw dinercheque te komen borrelen en dineren bij stadscafé Vancouver. Dit stadscafé is gelegen in een prachtig monumentaal pand in het stadscentrum van Coevorden en is in de regio zeer goed bekend. Vanwege de centrale ligging is een borrel of diner bij stadscafé Vancouver ideaal te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum van Coevorden of een wandeling of fietstocht door de mooie omgeving.

U kunt bij stadscafé Vancouver al ’s middags langskomen voor een lekkere koude of warme lunch. Ook is er meer dan eens een gezellige (vrijdagmiddag) borrel gaande in het stadscafé. Sluit aan met een lekker drankje en bijpassende warme of koude hapjes. Op de menukaart staan meerdere smakelijke vis- en vleesgerechten, zoals een duo van zalm en kabeljauw met een frisse saus van limoen. Vraag ook aan eigenaar Han wat de vangst van de dag is, dit is altijd de meest verse en lekkere vis voor een speciale prijs! Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu met onder andere pannenkoeken, kipnuggets met frites en een kinderijsje.

Han Mulder en de rest van de crew van stadscafé Vancouver hopen u snel welkom te mogen heten in hun gezellige café in het mooie monumentale pand aan de Friesestraat 9. Vergeet bij uw bezoek ook zeker niet om uw dinercheque mee te nemen, die is namelijk ook van harte welkom.

Contactgegevens:

Stadscafe Vancouver
Friesestraat 9
7741 GR Coevorden
Telefoon: 
0524-855148
Nationale Diner Cadeaukaart Coevorden Stadscafe Vancouver

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oosteinde 32
7772 CB Hardenberg
Telefoon: 
0523-261604
Nationale Diner Cadeaukaart Hardenberg Den Herdenbergher

Restaurant Cucina 39

Hardenberg
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Voorstraat 39
7772AB Hardenberg
Telefoon: 
0523680650
Nationale Diner Cadeaukaart Hardenberg Restaurant Cucina 39
Adres: 
Europaweg 132
7761 AL Schoonebeek
Telefoon: 
0524532424
Nationale Diner Cadeaukaart Schoonebeek Herberg De Witte Olifant