Stadscafe In den Grooten Slock

Amersfoort (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Eetcafé and Internationaal
Omschrijving: 

Wist u dat u met uw dinercheque sinds kort de mogelijkheid heeft om te gaan lunchen, borrelen of dineren op een bijzondere locatie in het midden van het land? U bent namelijk van harte welkom om met uw dinercheque een hapje te komen eten in het aller oudste café van de stad Amersfoort; dit café draagt de naam Stadscafé In den Grooten Slock en u kunt er genieten van een ambiance die hoort bij een echt historisch stadscafé. Zo beschikt het café over een schitterende gevel met glas-in-lood raampjes en een zonnig buitenterras, waar u in de zomer heerlijk kunt zitten en mensen kunt kijken. Met uw dinercheque kunt u bij stadscafé In den Grooten Slock dan ook op sfeervolle wijze genieten van een lunch of diner met uw dinercheque!

In de keuken worden lekkere eetcafé maaltijden voor u bereid door de kok. Hiervoor gebruikt deze uiteraard verse ingrediënten. Een voorbeeld van een gerecht dat u met uw dinercheque kunt bestellen bij Stadscafé In den Grooten Slock is een rouleau van hoender en hert met eendenborst, venkel en portjus. Ook kunt u genieten van een vangst van de dag. Dit is een wisselende visschotel met passende garnituur.

In dit gezellige stadscafé kunt u uiteraard ook ideaal natafelen, of gewoon simpelweg een lekker biertje pakken. Ze hebben bij In den Grooten Slock dan ook een reeks kwaliteitsproducten in huis van onder andere Hertog Jan en Segafredo. Ga een keer heerlijk ongecompliceerd genieten van de kaart en de gezelligheid en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek aan dit historische stukje Amersfoort!

Contactgegevens:

Stadscafe In den Grooten Slock
Zevenhuizen 1A
3811 CW Amersfoort
Telefoon: 
033-4621365
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Stadscafe In den Grooten Slock

Meer restaurants in de buurt

In den Kleinen Hap

Amersfoort
A la carte, Afhalen and Internationaal
Adres: 
Langestraat 95
3811 AD Amersfoort
Telefoon: 
0333034357
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort In den Kleinen Hap

Queens Groenmarkt 13

Amersfoort
A la carte
Adres: 
Groenmarkt 13
3811 CD Amersfoort
Telefoon: 
033-7539504
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Queens Groenmarkt 13

Eetcafe Happerij & Tapperij

Amersfoort
A la carte, Afhalen and Internationaal
Adres: 
Langestraat 97
3811 AD Amersfoort
Telefoon: 
033-4621365
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Eetcafe Happerij & Tapperij