Stadsboerderij De Koebrug

Stavoren (FR)
Soort keuken: 
A la carte, Europees, Speciaal and Steakhouse
Omschrijving: 

Stavoren, een prachtig en pittoresk havenstadje in Friesland. In dit bekende stadje kunt u ook Stadsboerderij de Koebrug vinden. Hier kunt u echt Schots genieten door het op Schotland geïnspireerde restaurant. Binnen en buiten de typische Friese boerderij hangt een fijne en gemoedelijke sfeer. Geniet van het perfecte avondje uit met de meest heerlijke maaltijden en mooie dranken. Met lekker weer is het ook heerlijk om lekker lang te tafelen. Kortom: besteed hier uw Dinercheque en geniet van een perfecte avond.

Geniet bij ons van de meest heerlijke gerechten geïnspireerd op de betere schotser keuken. Bij ons vindt u ook een whiskybar met een keuze uit 400 soorten malt whisky en een gastheer gekleed in een schotse outfit. Een bezoek aan de Koebrug is een unieke ervaring in het mooie Friesland. De gerechten die bij u op tafel worden gezet zijn voornamelijk klaargemaakt met de meest heerlijke producten gevonden in de streek. Geniet met uw Dinercheque van alleen maar mooie, eerlijke en deels biologische producten. Ook beschikken we bij de Koebrug over een rokerij. Van onze rokerij kunt u genieten van de meest heerlijke gerookte gerechten, met onder andere gerookte eend en zalm. Ook kunt u bij ons genieten van een vijfgangen whiskydinner. Hierbij krijgt u voor elke gang een heerlijke bijpassende Whisky.

Geniet bij De Koebrug van het perfecte avondje uit. Een unieke Schotse ervaring in het pittoreske Stavoren. Kom snel een keer langs met uw Dinerbon en geniet van de meest heerlijke gerechten en mooie dranken.

Contactgegevens:

Stadsboerderij De Koebrug
Schans 31
8715 JR Stavoren
Telefoon: 
0514681875
Nationale Diner Cadeaukaart Stavoren Stadsboerderij De Koebrug

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorstreek 120
8556XV Sloten
Telefoon: 
0514531270
Nationale Diner Cadeaukaart Sloten Restaurant Zeven Wouden

Sluiszicht

Workum
A la carte
Adres: 
Sud 119
8711 CT Workum
Telefoon: 
0515-541736
Nationale Diner Cadeaukaart Workum Sluiszicht
Adres: 
Mardyk 13C
8581KG Elahuizen
Telefoon: 
0638427700
Nationale Diner Cadeaukaart Elahuizen De Nieuwe Melkfabriek