Staal Bar

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Staal is een unieke horecagelegenheid tegenover het World Fashion Centre in Amsterdam. Omdat veel bewoners en werkenden in de buurt behoefte hadden aan een leuke plek om te eten en drinken, heeft Staal in 2015 haar deuren geopend. Op het zonnige terras kunt u aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, koffie/thee, lunch, borrel of diner. Er is ontzettend veel mogelijk! U kunt ook met uw Dinercheque betalen bij Staal. Het enthousiaste en gastvrije team hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Staal is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 21:00. Tijdens de lunch serveren ze heerlijk landbrood met bijvoorbeeld warme geitenkaas, gerookte zalm, carpaccio of filet americain. Uiteraard kunt u de Dinercheque ook in de avond komen verzilveren. Neem plaats in het stijlvolle en eigentijdse restaurant en geniet van een heerlijk diner. Doordat het keukenteam uitsluitend gebruik maakt van verse producten van hoge kwaliteit, kunt u hier altijd heerlijk eten. Zo kunt u de Dinercheque bijvoorbeeld omruilen voor zalm in teriyakisaus, pulled chicken burger, een rundergehaktspies of een gezonde quinoasalade met geroosterde zoete aardappel, gestoomde broccoli, zwarte bonen en amandelen. Bij Staal komt elke gast aan zijn trekken. Vergeet ook niet om een lekker dessert te bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een echte New York Cheesecake?

Bijzonder aan Staal is dat ze kunstenaars de mogelijkheid bieden om in het restaurantgedeelte te exposeren. Om de twee maanden wordt er van kunstcollectie gewisseld, waardoor de sfeer altijd verfrissend blijft. Geniet tijdens het diner met uw Dinercheque van het prachtige uitzicht!

Contactgegevens:

Staal Bar
Koningin Wilhelminaplein 60-62
1062KS Amsterdam
Telefoon: 
020-2613937
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Staal Bar

Meer restaurants in de buurt

't Steakhouse

Amsterdam
A la carte, All you can eat and Grill
Adres: 
Amstelveenseweg 170
1075XP Amsterdam
Telefoon: 
0206715949
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam 't Steakhouse

Mangia Pizza

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Amstelveenseweg 63
1075VV Amsterdam
Telefoon: 
020-3315555
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mangia Pizza

Spuntino

Amsterdam
A la carte, Internationaal, Italiaans and Mediterraans
Adres: 
Zeilstraat 32
1075SJ Amsterdam
Telefoon: 
0206626025
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Spuntino