Spoorzicht Heerenveen

Heerenveen (FR)
Soort keuken: 
Eetcafé, Europees, Hollands, Lunch and Vegetarisch
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het Friese Heerenveen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent met uw dinercheque namelijk  van harte welkom bij restaurant Spoorzicht. Restaurant Spoorzicht is een zaak waar wandelaars, kroegtijgers, lunchgasten, stappers, avonturiers, zakenmensen en buurtbewoners samen te komen om te genieten van een goed biertje of van een van de typisch Friese specialiteiten van de chef. De stijl van het restaurant is aangepast aan de sociale functie ervan. U kunt met uw dinercheque plaatsnemen aan kleine of grote tafels versierd met mooie kleedjes of u kunt plaatsnemen aan de koperen toog die is geplaatst in het hart van de zaak. Terwijl u geniet van een drankje of een goede maaltijd wordt u bediend door een “echte” conducteur, die ervoor zal zorgen dat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw bezoek.

Op het menu van Spoorzicht staan uiteenlopende gerechten. Denkt u hierbij aan een Surinaamse curry bestaande uit kikkererwten, kriel, mais, kokos, boontjes en komijn of een gebakken doradefilet met gerookte amandel risotto en een witte wijn wasabi saus. Typisch Fries is de Gestoofde hertenwang met eigen jus, Friese droge worst en geroosterde pompoen en de saltimbocca van Gaasterlands kruiden varken met spek, pruimen en een sinaasappel peper jus.

Kom vooral zelf de unieke sfeer ervaren van restaurant Spoorzicht wanneer u langskomt met uw dinercheque. Het team van Spoorzicht hoopt u snel te mogen ontvangen om een onvergetelijke avond voor u te kunnen creëren. Kijk vooral op de website als u nieuwsgierig bent geworden naar het gehele menu!

Contactgegevens:

Spoorzicht Heerenveen
Parallelweg 48
8441AS Heerenveen
Telefoon: 
0513792002
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Spoorzicht Heerenveen

Meer restaurants in de buurt

Toro Pinto

Heerenveen
Argentijns
Adres: 
Achter de Kerk 4
8441ET Heerenveen
Telefoon: 
0513-610519
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Toro Pinto

Gusto Y Mucho Mas

Heerenveen
A la carte and Tapas
Adres: 
Vleesmarkt 9
8441EW Heerenveen
Telefoon: 
0513844870
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Gusto Y Mucho Mas

Pannenkoekschip De Klipper

Heerenveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Fok 78
8441 BR Heerenveen
Telefoon: 
0513-625008
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Pannenkoekschip De Klipper