Spize

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
Thais
Omschrijving: 

Bij SpiZe kunt u het bijzondere Thailand ervaren, gewoon aan het Spui in Den Haag. Dit unieke restaurant biedt u de heerlijke geuren en smaken die dit prachtige land te bieden heeft. Bij binnenkomst zal u de unieke en eigentijdse ambiance meteen opvallen met de vijf meter hoge Boeddha als pronkstuk. U hoeft niet meer een lange reis te maken om het authentieke Thailand te ervaren wanneer u uw Dinercheque bij SpiZe besteed. Het attente personeel en het heerlijke kleurrijke menu zullen u een avond bezorgen om niet snel te vergeten. U kunt ook altijd bij SpiZe langsgaan voor een lekkere cocktail of een drankje.

 

De heerlijke vers bereide gerechten bij SpiZe nemen u mee door het gehele Thailand en bieden u veel verschillende opties. Zo is er voor de vegetariër veel keus en kan ook degene die al rood aanloopt bij het idee van een peper hier terecht. De gerechten bij SpiZe gaan van zacht en mild tot lekker pittig en er is voor elke smaak wat wils. De heerlijke kleuren, geuren en smaken van de gerechten zijn perfect uitgebalanceerd en een prachtig plaatje om te zien. Alle kruiden worden helemaal uit Thailand gehaald waardoor de gerechten extra authentiek smaken.  SpiZe is een feest voor de tong en het oog. Eten bij SpiZe hoeft niet duur te zijn, want voor €23,50 kunt u hier een driegangenmenu bestellen. Deze mag u helemaal zelf samenstellen uit gerechten op de kaart. Probeer ook zeker de specials!

 

Laat u meenemen naar het authentieke Thailand in een eigentijdse en unieke setting. Bezoek restaurant SpiZe en reken af met uw Dinercheque. Wij kijken er zeer naar uit!

Contactgegevens:

Spize
Spui 185
2511 BN Den Haag
Telefoon: 
070-3652827
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Spize

Meer restaurants in de buurt

The Leaf

Den Haag
Afhalen and Vegetarisch
Adres: 
Spui 235A
2511BP Den Haag
Telefoon: 
0707852523
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag The Leaf

Pavlov

Den Haag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Spui 173
2511 BM Den Haag
Telefoon: 
0703622700
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Pavlov

Van Beek

Den Haag
A la carte and Lunch
Adres: 
Turfmarkt 6
2511 CA Den Haag
Telefoon: 
0703630426
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Van Beek