Sorpresa Italiano

Huizen (NH)
Soort keuken: 
Italiaans
Omschrijving: 

Aan de Golfstroom 4 in de plaats huizen vindt u restaurant Sorpresa Italiano. Sorpresa italiano is een echt Italiaans specialiteitenrestaurant waar u met uw dinercheque heerlijk kunt gaan genieten van de meest uiteenlopende Italiaanse gerechten. Warm licht en vrolijke kleurstellingen maken de ambiance in restaurant Sorprosa Italiano gezellig en vriendelijk. De bediening helpt daar een handje bij, gastvrijheid staat bij Sorpresa Italiano namelijk hoog in het vaandel, het doel is om u echt te kunnen laten genieten van de schatten die de Italiaanse keuken te bieden heeft.

De chef van het restaurant staat iedere avond dan ook weer met veel plezier in de keuken om voor u de heerlijkste verse pizza’s, smakelijke pasta’s en uitstekende vis- en vleesgerechten van de gril te bereiden. Op maandag is het voor de echte pizzaliefhebber feest bij Sorpresa Italiano. Op maandag is het namelijk pizza avond, wat betekent dat u al voor het luttele bedrag van zeven euro kunt genieten van uw favoriete pizza!

Als u op zoek bent naar een leuke plek om Italiaans te eten in huizen dan is restaurant Sorpresa Italiano echt de plek voor u. Het team van het restaurant en de chef-kok hopen u spoedig welkom te mogen heten in hun gezellige restaurant om uw liefde voor de Italiaanse keuken nog meer aan te wakkeren. Uw dinercheque is uiteraard ook van harte welkom, dus neem deze mee wanneer u het restaurant bezoekt!

Contactgegevens:

Sorpresa Italiano
Golfstroom 4
1271CP Huizen
Telefoon: 
035-6316168
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Sorpresa Italiano

Meer restaurants in de buurt

Dickens

Huizen
A la carte
Adres: 
Havenstraat 315
1271 GD Huizen
Telefoon: 
0358877860
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Dickens
Adres: 
Zomerkade 178
1273 SR Huizen
Telefoon: 
0355240900
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Restaurant Mazzel

Boot

Huizen
A la carte
Adres: 
Ambachtsweg 65
1271 AL Huizen
Telefoon: 
0627285010
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Boot