Sophia's Maasduinen

Belfeld (LI)
Omschrijving: 

Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit zien onze gasten in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden bereid, maar ook in dat we er alles aan doen om onze gasten een fantastische beleving te bieden.

De ingrediënten in onze gerechten zijn zorgvuldig uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Hier willen we eerlijk en transparant in zijn. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving. Wij willen net even dat beetje extra geven.

Voor de kleintjes is het hier een heus paradijs. We hebben een kinderhoek waar je je even helemaal kunt uitleven, en we hebben in onze eigen binnentuin een heel leuke (animerende) verrassing staan. Veel gasten vragen of ze ook nog bij ons kunnen komen brunchen? Ja natuurlijk! Eigenlijk is (bijna) alles bij ons mogelijk! Van ontbijt, tot compleet georganiseerde bruiloften en partijen en alles wat er tussen in valt.

Contactgegevens:

Sophia's Maasduinen
Maalbekerweg 25
5951NS Belfeld
Telefoon: 
0774751782
Nationale Diner Cadeaukaart Belfeld Sophia's Maasduinen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Keulseweg 36
5953HL Reuver
Telefoon: 
0777001280
Nationale Diner Cadeaukaart Reuver De Gresbuus
Adres: 
Pastoor Vranckenlaan 20
5953 CP Reuver
Telefoon: 
0774762122
Nationale Diner Cadeaukaart Reuver Bakker Bart Reuver
Adres: 
Rijksweg 41
5953 AA Reuver
Telefoon: 
0774748881
Nationale Diner Cadeaukaart Reuver Restaurant LEF Reuver