Sol Grill

Sittard (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Aan de Markt in Sittard staat het leuke restaurant SOL Grill! Het is gevestigd in één van de smalste historische pandjes. U kunt hier nu eten met uw dinercheque! Het restaurant is klein en knus en ook altijd heel gezellig. Het interieur bevat veel donkere kleuren waardoor er een oude en warme sfeer aan het restaurant is gebracht. U zult merken dat uw ogen bij binnenkomst meteen gericht zijn op de openkeuken met daarin de smeedijzeren houtskoolgrill. Deze houtskoolgrill komt uit Barcelona en speelt een hoofdrol op menukaart. SOL beschikt ook over een terras aan de Markt. U kunt hier heerlijk van het weer genieten en tegelijkertijd van uw overheerlijke maaltijd!

De koks maken verschillende soorten gerechten voor u klaar. Voornamelijk de specialiteiten mixed grills en steaks worden bereid, maar ook de uitgebreide tapaskaart wordt vaak besteld. Van deze tapaskaart kunt u verschillende soorten heerlijke hapjes bestellen. De keuken maakt niet persé authentieke Spaanse gerechtjes, maar meer verrassende culinaire gerechtjes. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lekkere Italiaanse bol met pulled spareribs, barbecuemarinade en ijsbergsla of een verrukkelijke carpaccio van zalm met kerrie crème, kappertjes en rode ui. Heerlijke gerechten voor uw dinercheque! Een aanrader van de koks is de 250 gram Rib-eye met truffelboter, zoete aardappelfrieten, rucola en Parmezaan. Wanneer u dit gerecht bemachtigd zult u verstelt staan van de heerlijke smaken!

SOL is op maandag gesloten, maar is gelukkig van dinsdag t/m zondag geopend. Per dag kunnen de openingstijden verschillen tussen 12:00 uur en 22:30 uur. Heeft u al trek gekregen van deze heerlijke gerechten? Ga dan snel een keertje langs en vergeet dan zeker uw dinercheque niet mee te nemen!

Contactgegevens:

Sol Grill
Markt 11
6131EK Sittard
Telefoon: 
046-2040836
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Sol Grill

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Limbrichterstraat 27
6131EA Sittard
Telefoon: 
0464009222
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Brasserie Murphys Sittard
Adres: 
Rijksweg Zuid 210
6134AG Sittard
Telefoon: 
0464523111
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Giant Grill Restaurant
Adres: 
Kerkepad 2
6131 EZ Sittard
Telefoon: 
0464009002
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Restaurant George's