Smaak

Cuijk (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het Noord-Brabantse plaatsje Cuijk? Dan hebben wij nu een leuk aanbod voor u. U kunt nu met uw dinercheque namelijk terecht bij het gezellige restaurant Smaak, dat zich centraal in Cuijk bevindt aan de Grotestraat. U herkent het restaurant door de tekst ‘Café de Toerist’ die op de gevel van het mooie witte hoekpand staat waarin restaurant Smaak zich bevindt. Het restaurant beschikt over een sfeervol terras vanuit waar u direct de straten van het centrum inkijkt. Op die manier is er altijd wel wat te zien terwijl u met een wijntje of een salade op het terras neerstrijkt.

U kunt bij restaurant smaak zowel lunchen, borrelen als dineren. De kaart biedt ruime mogelijkheden voor vlees en vis liefhebbers. Wat dacht u van een lekker stuk kalfsvlees dat is gestoofd in tomaatjes en witte wijn, of een duo van gamba’s en de vis van de week? Ook voor een vegetarische paella met gegrilde groenten en diverse maaltijdsalades bent u bij restaurant Smaak aan het juiste adres. Uiteraard bereid de chef deze gerechten voor u van verse en kwalitatief hoogwaardige producten. Na het eten kunt u nog heerlijk natafelen met een kopje koffie of thee in de gezellige ambiance van het restaurant.

Het team van restaurant Smaak hoopt u snel welkom te mogen heten in hun mooie restaurant in Cuijk. Uw dinercheque is daarbij net zo welkom als u, dus neem deze vooral mee wanneer u restaurant Smaak vereert met een bezoek.

Contactgegevens:

Smaak
Grotestraat 61
5431 DH Cuijk
Telefoon: 
0485-801740
Nationale Diner Cadeaukaart Cuijk Smaak

Meer restaurants in de buurt

De 7 Dwergen

Sint Agatha
A la carte
Adres: 
Odiliadijk 6
5435XA Sint Agatha
Telefoon: 
0485350228
Nationale Diner Cadeaukaart Sint Agatha De 7 Dwergen
Adres: 
Maasburg 54
5431BR Cuijk
Telefoon: 
0485331061
Nationale Diner Cadeaukaart Cuijk Lunchroom De Dom
Adres: 
Korte Molenstraat 9A
5431DT Cuijk
Telefoon: 
0485310029
Nationale Diner Cadeaukaart Cuijk De Proeflocatie