Sluiszicht

Workum (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Sluiszicht hoopt u alles te brengen wat Friesland op culinair gebied te bieden heeft. Sluiszicht ligt aan de rand van het mooie Workum en aan vaarwater De Dolte. Op mooie dagen kunt u vanaf het ruime terras de inkomende schepen de brug zien passeren. Zowel voor lunch, diner als een heerlijke bak koffie of thee bent u welkom bij ons. De koffie is zo lekker omdat die wordt bereid van de fijnste koffiebonen en ook de thee is van zeer goede kwaliteit. Sinds 2008 is de familie Hoekstra de eigenaar van dit monumentale pand in deze karakteristieke stad. Vroeger was hier vereniging “Rehoboth” gevestigd.

Workum is een van de elf steden die de Elfstedentocht aandoet. Door het Jopie Huisman museum en de oude Blazerhaven is Workum een ware trekpleister voor toeristen. Vele eindigen hun bezoek bij ons prachtige restaurant. Hier kunt u na de Friese cultuur en het prachtige Friese landschap ook nog eens genieten van een heerlijk Fries diner.

De kaart bevat allerlei heerlijke gerechten. Onze chef kok is Johan Hoekstra en hij probeert voor u de Friese cultuur culinair te vertalen. Dit ziet u terug in het gebruik van echte streekproducten en gerechten zoals de carpaccio van het Friese rund, de biefstuk van Fries weiderund of de gamba’s op de wijze van sluiszicht. Niet alleen voor lunch en diner, maar ook voor uw feesten en partijen is Sluiszicht de perfecte locatie voor het culinaire gedeelte.

Proef het echte Friesland bij Restaurant Sluiszicht. Sluit uw bezoek aan het karakteristieke Workum af in ons prachtige restaurant of kom uitgebreid tafelen. Uw Dinercheque wordt bij ons geaccepteerd wat uit eten gaan nog veel leuker maakt.

Contactgegevens:

Sluiszicht
Sud 119
8711 CT Workum
Telefoon: 
0515-541736
Nationale Diner Cadeaukaart Workum Sluiszicht

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Marktplein 5
8710 KG Bolsward
Telefoon: 
0515572220
Nationale Diner Cadeaukaart Bolsward Hotel de Wijnberg in Bolsward
Adres: 
Marktplein 5
8710 KG Bolsward
Telefoon: 
0515572220
Nationale Diner Cadeaukaart Bolsward Restaurant de Wijnberg
Adres: 
Mardyk 13C
8581KG Elahuizen
Telefoon: 
0638427700
Nationale Diner Cadeaukaart Elahuizen De Nieuwe Melkfabriek