Sinjoor Tapasbar

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
Mediterraans
Omschrijving: 

Tapasrestaurant Sinjoor in Den Haag is een hele leuke plek voor een intiem diner voor twee of juist met een grote groep vrienden. U kunt er nu ook uw Dinercheque verzilveren! De Spaanse keuken staat bij dit sfeervolle restaurant centraal. Kenmerkend is dat restaurants in Spanje vaak dienen als lokale ontmoetingsplaats. U wordt dan ook gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, of dit nou een klein hapje is of een uitgebreide maaltijd. Het eerste kan natuurlijk altijd nog leiden tot het laatste!

Sinjoor bevindt zich op steenworp afstand van Paleis Noordeinde en is dagelijks geopend tot 0:00 of 1:00 (behalve op zondag). Dat zijn nou de echte Spaanse eettijden! Dit biedt u de gelegenheid om uitgebreid te tafelen met uw Dinercheque. Op de gevarieerde menukaart vindt u niet alleen tapas, maar ook salades en vlees- en visspecialiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld spareribs, paella en gegrilde gamba’s bestellen. Wilt u toch liever tapas? Dan bent u bij Tapasrestaurant Sinjoor aan het juiste adres. Op de uitgebreide tapaskaart vindt u onder andere sardientjes, mosselen, gegrilde lamskoteletjes, spiesjes met ossenhaas en champignons in cherrysaus. Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque een verassingsmenu van drie gangen te bestellen. Zo kunt u kennis maken met allerlei Spaanse smaken en texturen.

Tapas zijn van oorsprong kleine hapjes die worden gegeten tijdens het drinken van een alcoholisch drankje. Het is dan ook een goed idee om één van de heerlijke Spaanse wijnen te bestellen. De wijnen van Don Jacobo zijn echt aan te raden! Geniet van de ontspannen Spaanse sfeer met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Sinjoor Tapasbar
Noordeinde 139a
2514 GG Den Haag
Telefoon: 
070-3600107
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Sinjoor Tapasbar

Meer restaurants in de buurt

Angie's Kitchen

Den Haag
A la carte, Europees and Lunch
Adres: 
Noordeinde 148
2514 GP Den Haag
Telefoon: 
070-3464664
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Angie's Kitchen

Tri Tunggal

Den Haag
Indonesisch
Adres: 
Noordeinde 143
2514 GG Den Haag
Telefoon: 
070-3600152
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Tri Tunggal
Adres: 
Maziestraat 8
2514GT Den Haag
Telefoon: 
0702154302
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Triana Tapasbar