Simla Indiaas Tandoori

Sittard (LI)
Soort keuken: 
Afhalen, Indiaas, Vegetarisch, Vis and Vlees
Omschrijving: 

Restaurant Simla is sinds 1996 hét Indiase Tandoori Restaurant van het Limburgse Sittard. Als u een liefhebber bent van deze kruidige en exotische keuken, bent u hier aan het goede adres met uw Dinercheque! Simla staat bekend om haar authentieke gerechten, snelle en kwaliteitsgerichte service, warme sfeer en betaalbare prijzen. Het enthousiaste en ervaren team hoopt u spoedig te mogen ontvangen! Neem dan ook uw Dinercheque mee.

De veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils met haar vele gerechten met groenten, lamsvlees, kippenvlees, garnalen en zelfs rundvlees. Het meest gekozen gerecht bij Simla is de Thali, dat u ook met uw Dinercheque kunt bestellen. Thali is een groot dienblad met vier verschillende gerechten, dat wordt geserveerd met nan-brood. De Thali is één van de vele gerechten die op traditionele wijze in de Tandoori wordt bereid. Dit is een authentieke Indiase klei-oven, waarin gerechten worden bereid door verhitting van gloeiend hete kolen. Zo ontstaat de heerlijke, echt typische Indiase smaak! U kunt uw Dinercheque inwisselen voor een Biryani. Dit is een traditioneel rijstgerecht met kokos, kruiden, yoghurt en cashewnoten. Geniet van de zowel licht pikante als zoete smaken van dit gerecht! Als u voorzichtig wilt zijn met pittig eten, kunt u altijd om advies vragen bij het vriendelijke personeel.

Bent u met vier personen of meer? Ga dan voor het Speciale Menu van €24,95 per persoon voor een extra feestelijke avond. U krijgt vier verschillende voorgerechtjes, vier hoofdgerechten een kop koffie of lassie. Het is aan te raden om te reserveren voor dit menu. 

Contactgegevens:

Simla Indiaas Tandoori
Stationsstraat 17
6131AX Sittard
Telefoon: 
0464521263
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Simla Indiaas Tandoori

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Ophoven 1
6133 XP Sittard
Telefoon: 
046-4512402
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Restaurant t Gulikshoes
Adres: 
Limbrichterstraat 27
6131EA Sittard
Telefoon: 
0464009222
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Brasserie Murphys Sittard

Groenten van Roos

Sittard
A la carte, Afhalen and Biologisch
Adres: 
Nieuwstraat 3
6131EJ Sittard
Telefoon: 
0638674486
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Groenten van Roos