Scampi Velsen

Velsen Noord (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Het gezelligste restaurant van Velsen! Bij Scampi doen ze er werkelijk alles aan om uw avond tot een goed einde te brengen. Door de uitzonderlijke service en de geweldige gerechten is een avondje uit eten bij Scampi echt genieten. Dat u nu kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau maakt het helemaal af.

U kunt bij Scampi bijna altijd terecht. U kunt altijd aanschuiven voor dat intieme dinertje voor twee of als u met een grotere groep bent. Het is allemaal geen probleem. Sterker nog, de huiselijk sfeer en de passie van het personeel maakt het voor elk gezelschap een onvergetelijke avond. Die passie is een waar genot om te zien. Het personeel zal voor elke gast door het vuur gaan, en het keuken personeel maakt van elk gerecht een kunstwerk. Het is voor het hele team van groot belang dat u als gast het naar uw zin heeft. Maar uiteindelijk is niet alleen de sfeer en de kwaliteit van het eten belangrijk. Geen avond kan meer kapot als u bij Scampi aan tafel gaat.

Als u op zoek bent naar catering zit u bij Scampi ook goed. Een privé aangelegenheid die door het professionele team van Scampi wordt voorbereid kan niet fout gaan. Dat is een garantie die het personeel van Scampi zonder problemen kan leveren. Zij zullen de aangelegenheid zonder enig probleem uitwerken tot in de puntjes. Want dat is hoe ze zijn bij Scampi. Alles voor hun gasten.

Kom dus snel langs om verwend te worden door dit top team. Vergeet dan ook zeker niet om te betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Scampi Velsen
Wijkerstraatweg 195
1951 EE Velsen Noord
Telefoon: 
310251293357
Nationale Diner Cadeaukaart Velsen Noord Scampi Velsen

Meer restaurants in de buurt

Restaurant La Citadel

Heemskerk
Internationaal
Adres: 
Gildenplein 28
1967KL Heemskerk
Telefoon: 
0251-259597
Nationale Diner Cadeaukaart Heemskerk Restaurant La Citadel
Adres: 
Breestraat 122
1941BR Beverwijk
Telefoon: 
0251296602
Nationale Diner Cadeaukaart Beverwijk Lunchroom Anders
Adres: 
Breestraat 161
1941EH Beverwijk
Telefoon: 
0251295240
Nationale Diner Cadeaukaart Beverwijk Mes's Burger Factory