Sauna Drome Putten

Putten (GE)
Soort keuken: 
Restaurant in een wellness
Omschrijving: 

Bij volledig ontspannen hoort uiteraard een goede maaltijd. Bij Sauna Drome in Putten begrijpen ze dit maar al te goed. Daarom kunt u hier naast een bezoek aan onze sauna’s, stoomcabines, baden en ons massage- en beautycentrum ook langsgaan bij ons fijne restaurant. Hier serveren wij de hele dag een grote verscheidenheid aan gerechten die u ook met uw Dinercheque kunt betalen. Ons gastvrije personeel ontvangt u hier met open armen zoals in de rest van ons Wellness centrum. Zo blijft u in de roes van de heerlijke massage die u net heeft gehad of die fijne beautybehandeling. Zeker wanneer u op een zonnige dag kunt plaatsnemen op ons mooie dakterras.  

U zult bij ons een passende maaltijd vinden voor elk moment van de dag. Geniet bij ons van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een lekkernij voor tussendoor. Onze gerechten worden bereid van pure verse seizoensgebonden producten, waardoor onze gerechten vaak wisselen. Onze keukenbrigade weet alles op hoog niveau te bereiden. Hierdoor zijn veel van onze gerechten niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. Hebt u een dieet of allergie? Laat dit dan weten aan ons bedienend personeel. Onze kok zorgt dan voor een net zo lekker alternatief.

In het restaurant van Sauna Drome zult u zich net zo koninklijk behandeld voelen als in de rest van ons Wellness centre. U zult uw ontspannen gevoel behouden terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd. Zeker ook door het panoramische uitzicht op het fraaie Veluwse landschap en het knapperende haardvuur op koude dagen. Neem dus bij uw volgende bezoek uw Dinercheque met u mee! 

Contactgegevens:

Sauna Drome Putten
Tolweg 13 - 15
3881 SX Putten
Telefoon: 
0341-491301
Nationale Diner Cadeaukaart Putten Sauna Drome Putten

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Tolweg 13-15
3881 SX Putten
Telefoon: 
0341491301
Nationale Diner Cadeaukaart Putten Brasserie De Boerderie

Lounge 3

Voorthuizen
A la carte
Adres: 
Kerkstraat 1A
3781 GE Voorthuizen
Telefoon: 
0342471726
Nationale Diner Cadeaukaart Voorthuizen Lounge 3
Adres: 
Harremaatweg 26
3781 NJ Voorthuizen
Telefoon: 
0342471274
Nationale Diner Cadeaukaart Voorthuizen Restaurant Het Karrewiel - Voorthuizen