Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug

Veenendaal (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Restaurant in een wellness
Omschrijving: 

Sauna de Heuvelrug is gevestigd in de bosrijke omgeving van de gemeente Veenendaal. Deze sauna is onlangs uitgeroepen tot de beste sauna in de provincie Utrecht en u zult meteen merken waarom. U zult zich er vanaf binnenkomst meteen helemaal thuis voelen. De huiselijke sfeer zorgt voor ultieme ontspanning en gezelligheid. Een bezoekje aan de sauna moet natuurlijk gecombineerd worden met een lekker drankje en hapje. Dit kan ook met uw Dinercheque.

Bij deze fantastische sauna kunt u zich helemaal in de watten laten leggen door de vriendelijke en professionele medewerkers. Sauna de Heuvelrug heeft niet alleen een sauna, maar ook verschillende thermen, (hamam)-masages, mani- en pedicures, gezichtsbehandelingen en een modderbehandeling. Probeer ook eens de traditionele Finse Löyly. Dit is een eeuwenoud ritueel van de ultieme saunameesters waarbij er steeds nieuw water wordt opgegoten. Warmer dan warm, heter dan heet!

Koel daarna af met een lekker drankje, zoals een shake of vruchtensap. U kunt ook betalen met uw Dinercheque. Sauna is natuurlijk boven alle gezondheidsclaims vooral ook heerlijk genieten van een gezellige ambiance. Wilt u eventjes genieten van een lekker biertje? Dan heeft Sauna De Heuvelrug u ook genoeg te bieden. Heeft u iets te vieren, bestel dan een flesje prosecco! Uiteraard kunt u in de bistro ook smaakvolle gerechten bestellen tijdens lunch en diner. Ze beschikken ook over een aantal dag- en weekaanbiedingen. Kom dus met uw Dinercheque een heerlijke maaltijd nuttigen na uw bezoek aan de sauna. Let op: u kunt de Dinercheque niet besteden bij de sauna zelf.

Contactgegevens:

Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug
Dijkstraat West 189
3906 WR Veenendaal
Telefoon: 
0318-520321
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Mucha

Veenendaal
A la carte and Afhalen
Adres: 
De Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Mucha

Restaurant Vendel

Veenendaal
A la carte and Internationaal
Adres: 
Vendelseweg 69
3905 LC Veenendaal
Telefoon: 
0318525506
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Vendel
Adres: 
Ronde Erf 88
3902CZ Veenendaal
Telefoon: 
0318510926
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Bommm Smaakmakers