Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Deventer (OV)
Soort keuken: 
Lokaal
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke en ongebruikelijke plek om uit eten te gaan met uw dinercheque, waar u in een luxe ambiance kunt genieten van goede bediening en kwalitatief hoogstaand eten? Dan moet u eens komen eten bij het restaurant dat hoort bij Santon IJsselhotel in Deventer. In dit restaurant wordt u gastvrij onthaald met uw dinercheque. Het maakt daarbij niet uit of u wel of geen gast bent van het hotel, iedereen is even welkom in dit sfeervolle restaurant, van waaruit u door de glazen buitenmuren een prachtig uitzicht heeft. Wanneer het weer het toelaat kunt u ook neerstrijken op het grote terras van het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje.

De chef-kok van het restaurant is Bob van Raan. Hij bereidt samen met zijn keukenbrigade voor u de lekkerste gerechten van producten uit de streek. Op de kaart staan bovendien enkele lokale specialiteiten die iedereen uit Deventer en omstreken, maar ook zeker bezoekers van ver, zeer kunnen waarderen. U kunt uiteraard losse gerechten bestellen van het a la carte menu, maar u kunt u met uw dinercheque ook laten verassen met een menu du chef van drie, vier of zelfs vijf gangen. Uiteraard kunt u bij deze menu’s bijpassende wijnarrangementen bestellen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit luxe en sfeervolle restaurant van Sandton IJsselhotel Deventer? Kom dan gerust eens een keer langs met uw dinercheque en laat u een avond volledig in de watten leggen.

Contactgegevens:

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel
Worp 2
7419 AD Deventer
Telefoon: 
0570667080
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stromarkt 12
7411 PJ Deventer
Telefoon: 
0570-641277
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer De Keizerskroon

Restaurant Jackies NYCuisine

Deventer
Frans, Internationaal and Sushi
Adres: 
Grote Poot 19
7411 KE Deventer
Telefoon: 
0570616666
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Restaurant Jackies NYCuisine
Adres: 
Worp 2
7419AD Deventer
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Restaurant Sandton IJsselhotel