Saloniki Goes

Goes (ZE)
Soort keuken: 
Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Voor een authentieke Griekse maaltijd kunt u nu ook in Goes een goed restaurant vinden. Dit restaurant is door zijn goede service en aantrekkelijke aankleding een lust voor het oog. Het weet ook uw smaakpapillen te verwennen door u authentieke Griekse gerechten voor te schotelen. Het gaat nu natuurlijk over Saloniki. Het authentieke Griekse restaurant waar men met veel plezier terug blijft komen. Mede dankzij het gemak waarmee u hier kunt betalen. Namelijk met de dinercheque van Diner Cadeau.

Om tijdens een bezoek aan de historische binnenstad van Goes dit restaurant links te laten liggen is een gemis. Loop een keertje binnen en schuif aan voor een maaltijd waar u nog dagen van na zult smullen.

Doordat het restaurant een kaart heeft die gevuld staat met gerechten die stuk voor stuk zijn klaargemaakt volgens de eeuwenoude tradities. De voornaamste reden dat het eten hier zo’n authentieke smaak heeft is de afkomst van de chef-kok. Deze is namelijk zelf zo Grieks dat hij nog net niet in een toga staat te koken. Hij weet precies hoe hij de complexe smaken van de Griekse keuken moet samenbrengen tot een geheel.

Bij Saloniki mag u natuurlijk altijd à la carte zelf een menu samenstellen, maar als u dit een lastige keus vindt mag u ook altijd één van de arrangementen bestellen. Er zijn verschillende keuzes waarbij u zelfs kennis kunt maken met de bijzondere smaken van de Griekse wijnen en bieren.

Kom dus snel een keertje langs en laat u verwennen zoals alleen echte grieken dat voor u kunnen doen. Vergeet vervolgens niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Saloniki Goes
Beestenmarkt 10
4461CT Goes
Telefoon: 
0113215715
Nationale Diner Cadeaukaart Goes Saloniki Goes

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kolveniershof 31
4461DC Goes
Telefoon: 
0620445932
Nationale Diner Cadeaukaart Goes Trattoria La Barca
Adres: 
Beestenmarkt 14
4461CT Goes
Telefoon: 
0113252048
Nationale Diner Cadeaukaart Goes Steakhouse de Lachende Koe

Rio Santa

Goes
Argentijns and Mexicaans
Adres: 
Magdalenastraat 11
4461AL Goes
Telefoon: 
0113-215335
Nationale Diner Cadeaukaart Goes Rio Santa