Sal Gorda

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Tapas
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque een echt Spaanse feestje beleven? Dat kan bij Restaurant Sal Gorda dat door het vrolijke en kleurrijke interieur, de gastvrije bediening en de lekkere tapas een stukje Spanje naar Nederland brengt. En wel naar Amsterdam, nabij het Concertgebouw en het Museumplein. Uw avondje theater kunt u hier dus combineren met een heerlijk diner of uw komt na uw bezoek aan een van de mooie musea langs voor een lekker hapje.

De kaart van Sal Gorda bevat uiteraard vele heerlijke tapasgerechten. Dit zijn allemaal kleine gerechten, waar u en uw gezelschap er meerdere van kunnen kiezen. Dit is een hele gezellige manier van eten, want zo proeft u de vele verschillende smaken uit de Spaanse keuken; van vlees tot gamba’s, van pikant tot zoet en van romig tot krokant. De chef helpt u graag bij het maken van een keuze met de verschillende ‘keuzes van de chef’. Voor een bepaald bedrag per persoon krijgt u dan een keur aan hapjes, die door de chef zijn samengesteld.

Spaanser dan tapas krijg je het niet. Oorspronkelijk komt het van het werkwoord tapar, wat ‘afdekken’ betekent. De barman dekte namelijk de glazen wijn en bier af met een stuk chorizo of seranoham om te voorkomen dat er insecten in de wijn of het bier zouden komen. Als extra voordeel werden er ook veel meer drankjes verkocht op deze manier!

Als u zich even echt in Spanje wilt wanen, dan bent u bij Sal Gorda aan het juiste adres. Zeker ook met uw Dinercheque, al vragen wij u wel dit bij uw reservering te vermelden. Tot snel!

Contactgegevens:

Sal Gorda
Van Breestraat 107 hs
1071 ZJ Amsterdam
Telefoon: 
020-6730877
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Sal Gorda

Meer restaurants in de buurt

Cafe Lusthof

Amsterdam
Internationaal
Adres: 
Van Baerlestraat 128
1071 BD Amsterdam
Telefoon: 
0206628289
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Cafe Lusthof

Sitadjanoko

Amsterdam
Indonesisch
Adres: 
Van Baerlestraat 61
1071 AR Amsterdam
Telefoon: 
0206629665
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Sitadjanoko

Fans Kitchen

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Overtoom 254
1054 JA Amsterdam
Telefoon: 
020-6167501
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Fans Kitchen