Saboroso

Barendrecht (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wij heten u namens eigenaren Liliane en Paulo Ramos van harte welkom in Restaurant Saboroso. Met uw Dinercheque kunt u hier genieten van een stukje Portugal midden in Carnisselande-Barendrecht. Het restaurant ligt vlak aan het water wat een echt vakantiegevoel oproept. Sinds de opening in 2008 heeft Saboroso dan ook al vele enthousiaste gasten mogen ontvangen.

Bij Saboroso kunt u kennis maken met alle facetten van de authentieke Portugese keuken. Kwaliteit en authenticiteit staan hier hoog op het vaandel en daarom bereiden zij alle vleesgerechten op een traditioneel houtskoolvuur. Hierdoor krijgen alle gerechten een bijzondere smaak en dit is bovendien een heel gezonde en verantwoorde bereidingswijze. De Portugese keuken is erg gevarieerd. Zo kunt u genieten van de alom geprezen Kip Piri Piri, maar ook van overheerlijke visgerechten en uitgebreide vegetarische schotels. Als u na de verwennerij van de hoofdmaaltijd nog honger heeft dan zullen onze fantasierijke dessert u zeker het water in de mond doen lopen. Voor onze kleinste gasten hebben wij speciale kindermenu’s samengesteld die zeker in de smaak zullen vallen.

Naast al dit lekkere eten, schenken wij ook heerlijke dranken. Wij hebben een uitgebreide wijnkaart met Portugese wijnen die onze gerechten prachtig complimenteren. Daarnaast willen wij u ook graag kennis laten maken met ons Portugees bier en ook de vermaarde Portugese vruchtensappen.

Bij Saboroso geniet u in een warme, Portugese, ambiance van de beste kwaliteit eten en drinken op verrassende wijze klaargemaakt. Wij kijken ernaar uit u in ons restaurant te mogen verwelkomen, met uiteraard de bekende Portugese gastvrijheid. Ook met uw Dinercheque bent u van harte welkom!

Contactgegevens:

Saboroso
Havenhoofd 7
2993EK Barendrecht
Telefoon: 
0180624169
Nationale Diner Cadeaukaart Barendrecht Saboroso

Meer restaurants in de buurt

Mr Twins

Rhoon
Tapas and Turks
Adres: 
Hof van Portland 49
3162 WK Rhoon
Telefoon: 
0104802203
Nationale Diner Cadeaukaart Rhoon Mr Twins
Adres: 
Hofweg 1
3274BK Heinenoord
Telefoon: 
0651201605
Nationale Diner Cadeaukaart Heinenoord Restaurant 't Land van Wale

Zela Restaurant

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Charloisse Lagendijk 952
3088 LA Rotterdam
Telefoon: 
0107370153
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Zela Restaurant