Rozeboom

Leimuiden (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Internationaal
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Leijmuiden? U kunt vanaf nu met uw dinercheque terecht bij Eetkamer – Restaurant de Rozeboom! Dit gezellige, chique ingerichtte restaurant is pittoresk gelegen bij de “Tolbrug” aan de Drecht, die het Braassemermeer en de Westeinderplassen met elkaar verbindt. Het pand is een oudhollands brugswachtershuisje, dat door de jaren heet dienst heeft gedaan als brandweerkazerne, gemeentehuis en nood-ziekenhuis. Sinds 18 jaar is restaurant De Rozeboom er gevestigd, dat bekend staat om de gastvrijheid en de liefde en passie waarmee wordt gekookt.

Bij Eetkamer – Restaurant De Rozeboom komen ze zo veel mogelijk met producten van dichtbij, maar dit combineren ze ook juist met buitenlandse ingredienten. De verschillende gerechten hebben grappige namen, zoals ‘Schooljuf’: een romige champignonsoep. Ook kunt u kiezen voor de ‘Kapiteinstong’: een trio van gebakken zalmfilet, kabeljauwrugfilet en zeewolf met een romige gerookte zalmsaus. De combinatie van Hollandse gerechtjes en gerechten met buitenlandse invloeden maakt dat er bij Eetkamer – Restaurant de Rozeboom voor ieder wat wils te bestellen is. Het eten is van goede kwaliteit en mooi opgemaakt. Dat ziet u niet terug in de prijs, want die is uitzonderlijk laag!

De pittoreske ligging, het betaalbare eten van goede kwaliteit en de gastvrijheid waarmee u bij Eetkamer – Restaurant de Rozeboom wordt ontvangen maken dit een echte aanrader voor de besteding van uw dinercheque! Ook leuk in combinatie met een dagje varen of zwemmen in een van de nabijgelegen meren.

Contactgegevens:

Rozeboom
Dorpsstraat 1
2451AN Leimuiden
Telefoon: 
0172-508562
Nationale Diner Cadeaukaart Leimuiden Rozeboom

Meer restaurants in de buurt

Mamma Mia

Nieuw-Vennep
A la carte and Afhalen
Adres: 
Venneperweg 457
2153AD Nieuw-Vennep
Telefoon: 
0252689568
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuw-Vennep Mamma Mia

Plantage 87

Oude Wetering
A la carte, Bib Gourmand, Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Adres: 
Plantage 87
2377AE Oude Wetering
Telefoon: 
+310715427733
Nationale Diner Cadeaukaart Oude Wetering Plantage 87

't Veen Eten en Drinken

Roelofarendsveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Langeweg 16
2371EG Roelofarendsveen
Telefoon: 
0713314585
Nationale Diner Cadeaukaart Roelofarendsveen 't Veen Eten en Drinken